HydroMech – якісні форсунки до оприскувачів за доступною ціною в Україні *

HydroMech – якісні форсунки до оприскувачів за доступною ціною в Україні *

Як обрати форсунки для оприскувача?


Оприскувач – незамінне обладнання для догляду за садом та городом. Як і у будь-якого механізму, з часом його деталі виходять з ладу та потребують заміни. Однією з найважливіших деталей оприскувача є форсунка. Інтернет-магазин «HydroMech» поділиться з нами тонкощами того, як вибирати форсунки до оприскувача, щоб він працював так, як треба.

Принцип роботи форсунки


Головне завдання оприскувача полягає у розпиленні води, хімічних розчинів, добрив, біопрепаратів та інших рідин для підгодівлі рослин, а також для боротьби зі шкідниками та хворобами. Рівномірне розпилення можливо тільки у тому випадку, якщо всі запчастини оприскувача працюють справно.

Спеціальні форсунки активно використовуються у сільськогосподарській промисловості. Обробка рослин з їх допомогою відбувається більш швидко, рівномірно та ефективно. Дрібне розпорошення дозволяє більш економічно витрачати дорогі хімікати та добрива, а також не переборщити з ними при обробці насаджень.

Робочий розчин або вода проходить через тіло форсунки, після чого потрапляє у спеціальний отвір, де додатково насичується киснем. За рахунок цього краплі не обтяжуються та не несуться вітром при попаданні на оброблювану ділянку насаджень. Завдяки цьому можна не підвищувати концентрацію активної речовини у робочому розчині або повторно обробляти ті чи інші ділянки саду, городу, квітників.

Особливості заміни форсунок
Обираючи форсунки для оприскувача, слід розібратися в їх різновидах. За типом конструкції вони бувають:
· одинарні (з однією головкою);
· потрійні;
· четверні;
· п'ятірні.

У форсунок може бути один або два входи для підключення. Розпилювач форсунки може бути оснащений аплікатором, який дозволяє додатково економить воду, хімічні речовини та добрива.

Форсунки, як й інші елементи оприскувача, необхідно обирати відповідно до експлуатованого пристрою – перед покупкою слід уточнити тип та модель оприскувача. Тільки так техніка буде працювати максимально ефективно.

З великими обсягами роботи найкраще справляються форсунки інжекторного типу з додатковим піддувом повітря. Фахівці рекомендують купувати їх для оприскувачів, оснащених великим резервуаром для робочого розчину. Це дозволить працювати без зупинки та без ризику пошкодити або засмітити розпилювач протягом тривалої обробки насаджень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
HydroMech – якісні форсунки до оприскувачів за доступною ціною в Україні *
01 березень, 2021, 08:55