Vtop-Shop – народний рейтинг інтернет-магазинів України, якому можна довіряти*

Vtop-Shop – народний рейтинг інтернет-магазинів України, якому можна довіряти*

В Україні почав працювати перший «народний» рейтинг інтернет-магазинів


Чи часто ви стикалися з проблемами під час онлайн-покупок? Погодьтеся, зустрічаються інтернет-магазини, які продумані до дрібниць: зручне меню та навігація, грамотно оформлений каталог товарів, зрозуміла й проста система оформлення замовлення та в принципі бездоганний сервіс й онлайн-підтримка покупців.

Але є й ті магазини, які не те, що незручні для користувача, але й зовсім непридатні для покупок – сайт зависає, платежі не проходять, немає вибору способу оплати та доставки, неякісний товар чи підробки, а також безліч інших підводних каменів з відсутністю продуманого сервісу перетворюють онлайн-шопінг у справжню муку. Хотілося б заздалегідь знати, якому інтернет-магазину варто довіряти, а який слід обходити стороною.

У цьому Вам допоможе новий «народний» рейтинг інтернет-магазинів, який тепер працює в Україні. Даний сервіс стане кращим помічником для українців, які вважають за краще здійснювати онлайн-покупки й розраховують на бездоганний сервіс з боку магазинів. Такий сайт допоможе сформувати список інтернет-магазинів, яким можна довіряти та підстьобну ініціативу для інших ставати краще.

Зручно та просто – як працює «Vtop-Shop»?


Принцип сервісу досить простий та зрозумілий – з його допомогою самі відвідувачі сайту, які є безпосередніми онлайн-покупцями, можуть голосувати за популярні інтернет-магазини, визначаючи який з них «хороший», а який «поганий».

Каталог доступних інтернет-магазинів для зручності розбитий на категорії, а також по містах. Потрапляючи на головну сторінку сайту, можна побачити ТОП-10 кращих інтернет-магазинів на думку відвідувачів. За посиланням https://vtop-shop.com.ua/all представлені всі магазини послідовно від самого рекомендованого до найменш оціненого користувачами. До сервісу активно приєднуються все більше нових інтернет-магазинів, які можна знайти за посиланням https://vtop-shop.com.ua/new.

Переваги рейтингу інтернет-магазинів від «Vtop-Shop»


· Проста та прозора система голосування за погані й хороші магазини;
· Відсутність накручених оцінок та відгуків з боку інтернет-магазинів;
· Зручна навігація по містах та категоріях;
· Постійно оновлюваний список акцій та вигідних пропозицій у популярних інтернет-магазинах;
· Масштабний гайд по використанню українських cashback-сервісів з їх докладним порівнянням та рейтингом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Vtop-Shop – народний рейтинг інтернет-магазинів України, якому можна довіряти*
02 березень, 2021, 19:30