Що таке курс ілюстрації*

Що таке курс ілюстрації*
Курс по ілюстрації буде цікавий тим, хто хоче навчитися не тільки малювати, а й висловлювати свої думки за допомогою графічної мови, розвивати та розширювати свої навички у всіх сферах, де може бути залучена сучасна графіка, будь то книжкові або журнальні ілюстрації, плакати, айдентіка та візуальна складова фірмового стилю.

Для кого цей курс та чого ви навчитесь


Для слухачів, які бажають набути навичок роботи в ілюстрації, які малюють, але не мають системних знань і досвіду проектної роботи/досвіду роботи в цій сфері.

Чого ви зможете навчитися:
• Знаходити та розробляти індивідуальне оповідання, графічну мову і стиль.
• Розробляти концепції виставкових проектів.
• Формувати експозиції.
• Працювати з текстом та версткою, з комерційними брифами.
• Застосовувати основні принципи типографіки та верстки.
• Готувати проект до друку
• Працювати з графічними програмами Adobe Photoshop / Illustrator / InDesign.

Ілюстрація - це мова, якою говорить весь світ. Ілюстрація всюди: в рекламі, книгах, журналах, коміксах, цифровий і міському середовищі. Бути ілюстратором значить не просто малювати розрізнені картинки, але вміти висловлюватися мовою графіки. Ілюстратор працює над створенням рекламних образів і книжкових світів, допомагає брендам знайти унікальність і комунікувати з аудиторією - через книгу або комікс, айдентику або кей-віжуал, інструкцію в літаку або графіком в інтер'єрі.

Перш ніж створювати ілюстрації на комп'ютері в спеціальних програмах, високою майстерністю вважається зображення від руки, і це виправдано цінується! Ваші ілюстровані персонажі - це відображення Вашої індивідуальності та унікальності. Створюючи їх, Ви висловлюєте свій творчий потенціал і художній задум!

Ви навчитеся розробляти концепції виставкових проектів, працювати з експозицією, вивчіть принципи роботи з текстом і версткою, з комерційними брифами. Створити виставковий проект, добірку ілюстрацій з основних тем в журнальній ілюстрації, освоїти навички роботи з брифами та презентацією портфоліо/проектів від ескізу до оригіналу. Познайомитеся з основними принципами типографіки, верстки та препресу. Розширите навички роботи в основних графічних програмах і опануєте сучасні технології для створення повноцінних ілюстрованих проектів.

Якщо Ви вибрали курс ілюстрації онлайн для новачків, тоді зможете поринути в світ власної уяви, створювати справжні шедеври та отримувати задоволення від своєї роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.