«Волинь» програла перший офіційний матч у 2021 році

«Волинь» програла перший офіційний матч у 2021 році
У 15-му турі української Першої ліги «Чорноморець» на своєму полі переграв луцьку «Волинь».

Про це повідомляє ХSport.

Долю зустрічі вирішив єдиний м'яч. Його в середині першого тайму забив Брагар. За час, що залишився гості так і не зуміли оформити гол у відповідь.

«Чорноморець» обійшов «Агробізнес» і очолив турнірну таблицю. Однак у команди з Волочиська є матч в запасі. «Волинь» - сьома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І перший, і другий, і третій...
Відповісти
Може хто говорить, що ФК "Волинь" грала з конкурентом на вихід до Прем'єр Ліги. ФК "Чорноморець" може комусь і конкурент за вихід до Прем'єр Ліги, але тільки не Волині. Особисто я, і надіюсь більшість читачів, вже не вірять, що ФК "Волинь" у цьому 2021 році вийде в вищій дивізіон. На пресконференції в Одесі після програшного матчу з ФК "Чорноморець" - Василь Вікторович Сачко дав чітко зрозуміти, що треба робити професійне підсилення нашої команди через дорогих та досвідчених гравців-футболістів. Я так зрозумів, що мова про підсилення між керівництвом, спонсорами команди та тренерським штабом відбулась, і В.В.Сачку дали прямим текстом зрозуміти, що ніякого підсилення через дорогих та професійних гравців-футболістів у ФК "Волинь" не буде з причин того, що немає грошей, задовольняйтеся дорогі тренери тим що є. А це значить, що наш ФК "Волинь" ще довго і довго буде "болтатись" у Першій Лізі та займати ніби як 2, 3, 4 місце, а потім знову падати та падати до 10-14 місця в турнійрній таблиці.
Відповісти