Як вибрати якісну каву для особливих моментів*

Як вибрати якісну каву для особливих моментів*
Сьогодні ніхто не може згадати, що в мусульманських країнах більше 500 років назад вживання кави дуже суворо каралося. Винним, хто скуштували напій, відрізали язик, або страчували, саджаючи в мішок з-під кави, та топили в морі. Європейське духовенство теж намагалося боротися з поширенням кавової культури, називаючи каву «чорною кров'ю турок».

Але здоровий глузд дозволив вам насолодитися улюбленим напоєм без всіляких перешкод - тому зараз можливо легко замовити каву з будь-якого магазину. Компанія "Українська кавова компанія ЛТД" https://coffee-ucc.com/ru/catalog-coffee пропонує своїм клієнтам вибрати каву кращих брендів та кожен день відчувати задоволення від прекрасного напою.

Як вибрати хорошу каву?


Найлегше бути обдуреними, купуючи мелену або розчинну каву, при виробництві якої може використовуватися кавове лушпиння. Тому, звичайно, перевагу краще віддавати зерновій каві. Тут найважливішим є якість та свіжість обсмажування - саме вона надає напою відтінки смаку та глибину.

Підсмажений, гіркий, різкий смак відрізняє зерна не найвищої якості. Кращим вважається сорт арабіка, але до нього часто в різних пропорціях додають більш дешеву робусту, в якій вищий вміст кофеїну.

Смак визначає і регіон зростання, його клімат та терруар. Хоча інформацію про регіон збору виробники часто просто не вказують. Швидше за все, це означає, що у виробництві використовувалося кілька видів кави різного походження. Звичайно, це стосується тільки мас-маркету: преміальний кави з добірних зерен просто не може бути «безрідним».

Щоб насолоджуватися кожним ковтком, виберіть відповідний варіант за ціною та іншими параметрами, серед яких:
• тип - зернова, мелена, розчинна, зелена, без кофеїну, в чалдах, капсулах;
• ступінь обсмаження - світла, середня, темна;
• вид упаковки - скляна або жестяна банка, коробка з картону, вакуумний пакет.

Є й особливий вид кави - зелена кава. Це не обсмажена кава, яка пропонується в зернах та молотом вигляді, а також з пряними добавками, які зроблять його духмяний та смачний. Вона дуже популярна серед тих, хто прагне схуднути, та через присутніх в ньому активних речовин, що сприяють спалюванню жиру.

Переваги купівлі якісної кави


Щоб зрозуміти, чому саме натуральна, а не розчинна кава краще, слід звернути на істотні:
• Висока якість. Кава виробляється на сучасному обладнанні. Всі етапи виробництва, від обсмажування зерен до фасування та упаковки, відбуваються на одному заводі, що дуже важливо для ретельного контролю якості кави.
• Чудовий зміст. Неповторна комбінація смаку та аромату в збалансованому союзі кращих сортів кави.
• Інноваційні технології. Ідеальні умови виробництва - високогірна сушка під сонцем, щадна обжарка зерен - із застосуванням інноваційних технологій, які не мають аналогів в світі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.