Найкращий вибір телевізорів з Wi-Fi: рейтинг*

Найкращий вибір телевізорів з Wi-Fi: рейтинг*
Зараз серед користувачів популярні пристрої з технологією Smart TV, які працюють через Wi-Fi. Сучасні теледевайси притягують покупця своєю зручністю й функціональністю: хочете дивитися улюблений контент на великому екрані без прив’язки до програм каналів – будь ласка, що завгодно за ваші гроші!

Докладно про плюси “розумних” телевізорів, а також про найцікавіші моделі цього сегмента розказали консультанти інтернет-магазину Київстар.

Чому краще вибирати саме з Wi-Fi та Smart TV

Назвемо п’ять переваг телевізора з “розумною” технологією:

- зручність. Сучасною моделлю з Wi-Fi управляють за допомогою нових пультів, які легко перемикають сервіси та працюють з магазином додатків. Можливе й керування голосом чи смартфоном;
- швидкість. Пошук відповідного контенту забирає мінімум часу, тож користувач насолоджується улюбленими серіалами й шоу без реклами та довгого очікування;
- контент. Нові пристрої пропонують велику кількість стрімінгових сервісів і відеохостингів, на яких можна вибирати найрізноманітніший контент без обмежень. Проте зверніть увагу, що такі сервіси працюють за передплатою;
- рекомендації. Власне, купити телевізор з Wi-Fi цікаво й тому, що “розумна” технологія пропонує вам персоналізований список, що дивитись. Формуються поради, виходячи з раніше переглянутого контенту, а також із жанрів, яким надаєте перевагу, улюбленого акторського складу, тривалості програм чи фільмів, дати їхнього виходу;
- інтеграція. Завдяки Wi-Fi пристрій можна інтегрувати в систему “розумного” дому, а відтак почати дивитись передачу ще в дорозі й продовжити її перегляд вже вдома на великому екрані з того місця, на якому ви зупинилися.

Найкращі бюджетні моделі



LG 43LM6300PLA є більш потужною моделлю бюджетного класу з екраном у 43 дюйми і роздільною здатністю Full HD.

Smart TV працює на фірмовій webOS від LG, є браузер для серфінгу інтернету, керувати пристроєм можна голосом або через смартфон. Виробник встановив програму поліпшення зображення HDR Dynamic Color.

Ми зі свого боку рекомендуємо телевізори в Україні купувати в інтернет-магазині – і вибір хороший, і ціни приємні.

LG 24TN510S-PZ пропонує глядачеві екран на 24 дюйми з роздільною здатністю HDR 1366 х 768. Розумне телебачення підтримується операційною системою webOS, є роз'єми для HDMI, USB, Ethernet. Встановлені передні динаміки на 5 Вт. У комплекті пропонується простий пульт управління. Хороший варіант для невеликої кімнати, приміром спальні чи кухні.

Моделі преміального класу



Samsung QE55Q77 є потужним телевізором із Wi-Fi, який приваблює QLED-дисплеєм на 55 дюймів з роздільною здатністю екрана 4К 3840 х 2160. Для передавання зображення працює сучасний процесор Quantum Processor 4K із підтриманням смарт-ТБ. Передбачений роз'єм для інтернет-з'єднання, HDMI, цифрового входу та USB. Встановлена аудіосистема 2.0 на 10 Вт. Сьома серія телевізорів від Samsung прикрасить велику стіну у вітальні або спальні.

Samsung QLED QE85Q950T – сучасний телевізор із надзвичайними характеристиками, а тому й високою вартістю: унікальний QLED-дисплей на 85 дюймів з підтриманням 8К і роздільною здатністю 7680 х 4320. Працює пристрій через локальну мережу, Wi-Fi або блютуз. Можна під’єднати Smart 360 VR, щоб грати у віртуальному шоломі або дивитися нові серіали. Ідеальний варіант для великої вітальні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.