У Луцьку обиратимуть кращу вишиванку

У Луцьку обиратимуть кращу вишиванку
Третій он-лайн конкурс «Найкраща вишиванка» відбудеться у Луцьку.

Організовують його ВОГО «Українська Народна Молодь» та сайт Луцька 0332.ua 0332.ua, ‒ повідомляють в громадській організації.

«Увага для тих, хто любить фотографуватися в національному одязі. Всі, хто має фото у такому одязі, хто прикрашає себе вишитими візерунками української краси. Всі ті, для кого вишиванка це не просто одяг, а душа України, душа нації. Всі-всі-всі – надсилайте ваші фото на електронну адресу [email protected]. Фото з друзями, фото з усією сім’єю, фото де ви одні. Головна вимога – на фото мають бути люди у вишитому вбранні, і, бажано, з посмішкою. Крім того, у листі зазначайте ваші П.І.П., населений пункт, вік та контактні номери телефонів. Голосування буде проводитися в режимі он-лайн на сайті міста Луцька – 0332.in.ua. Переможці будуть визначатися шляхом он-лайн голосування та компетентним журі, до складу якого увійдуть етнографи, історики, мистецтвознавці та відомі поціновувачі вишитої сорочки», ‒ йдеться в релізі.

Конкурс триватиме до 24 серпня. Тоді на Театральному майдані оголосять переможців.

«Наша мета ‒ одягнути всю Україну в національний одяг! Ми прагнемо примножити красу української вишивки, показати мальовничість, оригінальність та автентичність такого одягу», ‒ кажуть організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку обиратимуть кращу вишиванку
05 серпень, 2013, 17:28