У Єгипті раптово помер студент волинської православної академії

У Єгипті раптово помер студент волинської православної академії
Сьогодні, 17 березня, у Єгипті помер син відомого тернопільського священника Анатолія Зінкевича, племінник митрополита Луцького і Волинського Михаїла, – 21-річний Антон.

Про це повідомляє місцеве видання "Номер один".

Відомо, що Антон Зінкевич був студентом 2-го курсу Волинської православної богословської академії УПЦ КП. Слова співчуття висловили на сайті навчального закладу: "Вся повнота академії висловлює щире співчуття рідним і близьким з приводу смерті Антона та молиться за спокій його душі. Вічна пам’ять і Царство Небесне новоспочилому рабу Божому Антону".

«Номер один» стало відомо, що Антон Зінкевич з друзями поїхав на відпочинок у Єгипет. Звечора ліг спати і не пробудився. Зранку друзі виявили Антона уже мертвим. Що сталося з молодим хлопцем, поки не відомо. На сьогодні вирішується питання про транспортування тіла Антона Зінкевича на Україну.

"Антон був доброю, позитивною, хорошою людиною, завжди приходив на допомогу, підтримував у складній ситуації та, не зважаючи ні на що, йшов до своєї мети, був креативним, життєрадісним, наполегливим, мріяв здобути фах історика", – повідомляється на офіційному сайті ТНПУ.

Додають, батько Антона, отець Анатолій Зінкевич був настоятелем тернопільського Свято-Троїцького духовного центру імені Данила Галицького Української православної церкви. Рідний брат митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Очолював ініціативну групу «Почаївській лаврі – статус національної духовної святині» та громадський рух «Українські святині – українському народу». Його серце перестало вбитися 13 лютого 2019 року. Всього два роки після смерті батька-священника, як помер його 21-річний син.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Єгипті раптово помер студент волинської православної академії
17 березень, 2021, 17:22