American Crew. Історія косметичного бренду маскулінності*

American Crew. Історія косметичного бренду маскулінності*
1994 рік. Чикаго. Молодий талановитий юнак пропонує косметичні засоби для чоловіків. У це важко повірити, але вже в перший рік засновник робить оборот у 3 млрд $, через 2 роки перетворюється на зразок для чоловічих перукарень в США, а через 20 років його продукцію купуватимуть по всьому світі. Юнака звали Девід Ракулья, його бренд — American Crew.

В чому секрет фірми


Ракулья був перукарем. Сумлінно працюючи, він помітив, що засоби для укладки волосся призначені тільки для жіночих зачісок. Чоловічий стайлінг мав зовсім інші потреби, які звичайні муси та гелі не могли задовольнити.

Ракулья створює 6 продуктів. Вони стрімко вийшли на ринок під девізом: «Підтримувати зовнішність, не втрачаючи маскулінності». Американські перукарні розкуповували товар, і вже зовсім скоро почала діяльність школа стилістів під брендом American Crew. Девід Ракулья особисто навчав майстрів технікам чоловічих стрижок та укладок.

В чому секрет? Засновник всесвітньо відомого бренда вчасно спіймав хвилю успішності, коли попит вже був, а пропозиція — ще ні. Починався період активних чоловічих пластичних операцій. Зовнішність стала важливою потребою для людини, незалежно від статі. American Crew стала першим чоловічим всесвітом. Скоріше за все ваш перукар досі стриже вас по брендовій методиці.

Окремо слід віддати належне продуманому кольору засобів. Ракулья обрав найбільш чоловічий відтінок — «кленовий сироп». На перший погляд здається, наче перед вами пляшка міцного коньяку чи віскі, та менш за все вона нагадує класичні дівочі пляшки з косметикою.

Засоби для укладки волосся American Crew



В асортименті бренду є все для догляду за чоловічою зовнішністю:

• сироватки для росту бороди;
• воски для вусів та волосся;
• гелі, глини та помади для укладки волосся;
• гігієнічні засоби для душу;
• креми та гелі для гоління;
• лосьйони для волосся;
• системи для маскування сивини.

Головний акцент компанія робить саме на голінні та моделюванні зачісок. В якості додаткової продукції виступають гігієнічні засоби, дезодоранти та лосьйони.

В чому переваги засобів American Crew:
• це перевірений бренд, йому 27 років, він не може підвести;
• кожен продукт розроблений за допомогою західних технологій;
• неперевершений аромат не поступається брендовим чоловічим парфумам — він зоставатиметься на шкірі та волоссі аж до наступного відвідування ванної кімнати.

American Crew — атрибут кожного добротного барбершопу. Продукція цього бренду стане відмінним подарунком для коханого, брата, колеги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://www.volynpost.com/news/182008-american-crew-istoriia-kosmetychnogo-brendu-maskulinnosti
Відповісти