Моделі б/у авто Subaru які найбільше продаються*

Моделі б/у авто Subaru які найбільше продаються*
Субару користується популярністю на вторинному авторинку. Саме цією моделлю воліють люди, які цінують надійність і безпеку. Тому продати бу авто Subaru за вигідну ціну не складе труднощів. Затребувані практично будь-які моделі японського виробника, але найчастіше покупці цікавляться Субару Форестер бу, цей кросовер відрізняється високою надійністю і стильним зовнішнім виглядом.

Які ще моделі користуються високим попитом
Друге місце в рейтингу продажів стабільно займають всі моделі Subaru Impreza. Виробник представляв цей автомобіль з кузовом седан, хетчбек і купе. Вийшло вже чотири покоління авто. Модель відрізняється хорошою прохідністю за рахунок високого дорожнього просвіту, стильним виглядом і надійністю. Ця модель входить в ТОП-10 найпрестижніших марок авто.

Третє місце на ринку б/у машин займає Subaru Legacy. Модель вперше вийшла на ринок в 1989 році, зараз виробник випустив шосте покоління. Це потужна машина відмінно підійде тим, хто цінує швидкість і комфорт.

Четверте місце - Subaru Outbac. Це універсал з відмінною прохідністю. Авто відмінно адаптовано під огрядні умови України, легко справляється з вибоїнами, бездоріжжям засніженій і слизькою дорогою. Вперше модель була випущена в 1996, виробник пропонує вже кілька версій, серед яких є і повноцінний позашляховик.

П'яте місце - Subaru Pleo з пробігом. Це компактний міський автомобіль, який розроблявся для внутрішнього ринку. Однак незабаром Плео став популярний і за межами Японії. Незважаючи на скромні розміри, авто відмінно зарекомендувало себе на дорогах.

Що приваблює покупців Субару


Автомобіль Субару користується популярністю за свою надійність. Виробник постійно впроваджує інноваційні технології і пропонує покупцям найсучасніші рішення. З переваг моделі також можна виділити:
  • хорошу прохідність (за рахунок повного приводу);

  • стійкість на дорозі (завдяки продуманій конструкції);

  • хорошу керованість;

  • високий рівень безпеки (за результатами численних тестів Subaru неодноразово визнавалася найбезпечнішим автомобілем).


  • Що стосується недоліків, то до них відносять тільки високу ціну на автомобіль і досить дороге обслуговування. Однак, вирішивши купити це авто, ви можете бути впевнені, що отримуєте якісний автомобіль, який зможете завжди продати за вигідною вартості.

    На сайті ПаркДрайв https://parkdrive.ua ви зможете легко знайти будь-які моделі Субару різних років випуску. На порталі автобазару вибрати потрібну автовласників по всій Україні. До переваг майданчики також відносять продуману систему фільтрів, що дозволяє швидко знаходити пропозиції відповідно до заданих параметрів.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
    Останні новини
    Моделі б/у авто Subaru які найбільше продаються*
    14 березень, 2021, 14:21