Повідомили, як зміниться розклад поїзду Ковель–Одеса

Повідомили, як зміниться розклад поїзду Ковель–Одеса
За новим розкладом поїзд №5/6 Ужгород — Херсон і поїзд №58/57 Ковель — Одеса стануть щоденними. Також тепер з'явиться можливість без пересадок добиратися до морських курортів із Лисичанська — таким чином хочуть збільшити кількість туристів.

Як повідомляє «hromadske» , «Укрзалізниця» представила план роботи на 2021 рік. У компанії, зокрема, планують запустити понад 20 нових маршрутів та оновити парк потягів.

«Ми почули численні прохання активістів і відновили зупинку поїзда №779/780 Суми — Київ — Суми на ст. Бахмач-Ніжин Пасажирський, а також додали зупинку на курорті Кароліно-Бугаз за маршрутом Київ — Ізмаїл», — розповів керівник пасажирського напряму УЗ.

З'явиться декілька нових експресмаршрутів: до Тернополя, Вінниці та Харкова з Києва, до Дніпра — з Харкова, а також рейс Одеса — Кривий Ріг — Харків.

Розглядають варіант залізничного сполучення між Харковом і Запоріжжям. А після того, як відновиться сполучення з Європейським Союзом, планують запустити три міжнародні маршрути.

«Поява нових маршрутів заощадить мільйон годин для пасажирів, а 85 нових вагонів зроблять подорож не тільки швидкою, але й комфортною», - наголосив директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

Також влітку з'являться сезонні маршрути на українські курорти.

Для жителів тимчасово окупованих територій введуть рейси, які дозволять комфортніше подорожувати Україною, а новий напрямок Харків — Новоолексіївка поєднає між собою безліч міст біля лінії дотику.

Пасажирів чекають також інші нововведення — тематичні ланч-бокси. Купуючи квиток, можна буде також замовити один із семи боксів зі стравами регіональної кухні. Водночас збережуть і колишнє меню.

Нагадаємо, у зв’язку з запровадженням жорсткого карантину у Львові та Києві «Укрзалізниця» повідомляє, що будь-які обмеження залізничного руху далекого сполучення через ці міста відсутні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, як зміниться розклад поїзду Ковель–Одеса
18 березень, 2021, 21:32