Як духова шафа вплине на ваш раціон*

Як духова шафа вплине на ваш раціон*
Духовка раніше була другорядною річчю для більшості сімей, зазвичай нею користувалися напередодні свят, коли готувалися до приходу гостей. Сьогодні ж це повсякденна помічниця, яка істотно спростила кулінарію та подарувала українцям безліч смачних і корисних страв.
Про переваги придбання такого пристрою ми поспілкувалися з експертами мережі магазинів побутової техніки Eldorado. Вони поділилися фішками використання духовки.

Правильне харчування доступне всім

В Україні кожен може зручно й безпечно купувати будь-яку техніку для кухні через інтернет-магазини. Наприклад, за посиланням за вигідними цінами запропонована духовка Gorenje https://eldorado.ua/ovens/c1039062/producer=gorenje/, адже тренди на збалансоване й корисне харчування сприяють популяризації духових шаф, бо запікання м'яса, овочів чи риби корисніше, ніж смаження на пательні.

Сучасні моделі на відміну від радянських зразків потребують мінімум місця й мають привабливий дизайн. Саме тому їм віддають перевагу мешканці приватних будинків, квартир чи компактних студій. Просте підключення, зручне керування та значна користь для здоров’я спонукають на такий крок все більше вправних господарів і господинь.

У сучасному ритмі життя всі прагнуть відпочинку, тому, обираючи духову шафу замість традиційного смаження чи варіння, ви отримуєте ще й час на себе, адже духовка працює без постійного контролю з вашого боку.

Урізноманітнити меню – запросто!



Найпопулярніша опція в духових шафах – гриль. Він готує м'ясо та інші продукти таким чином, що вони набувають оригінального й апетитного смаку та аромату.

Приємна новина: прихильники французького відомого бренду мають можливість придбати за акцією “Весняні знижки” чудовий тефаль Гриль https://eldorado.ua/1220256/c1220256/producer=tefal/.
Завдяки безлічі режимів і налаштувань можна перетворити звичайні страви на справжні кулінарні шедеври, для цього достатньо лише вивчити можливості обраної моделі.

Навіть недорогі актуальні шафи запропонують:

- нижній і верхній нагрів. Забезпечують рівномірне приготування з усіх боків. Доречно для запікання у фользі або в горщиках;
- вентилятор. Потік повітря дає змогу готувати одночасно на двох рівнях шафи;
- розморожування. Підготовка продуктів без втрати ними корисних речовин і смакових особливостей;
- підігрів. Швидка альтернатива мікрохвильовці.

Чим дорожча духова шафа, тим більше можливостей вона пропонує, тож зверніть увагу на моделі з широким функціоналом – вони гарантовано допоможуть вам у кулінарних звершеннях.

Економія часу на вишуканих стравах



Навіть складні страви в духовці готуються легше й швидше. Щоб бути певними, що страва вийде, дотримуйтеся рецепту. Обирайте необхідну температуру й режим та періодично контролюйте процес.

Навіть повсякденні супи чи гарніри смакуватимуть яскравіше й збуджуватимуть ароматами – готувати в духовці можна будь-що, завжди вийде смачно й корисно.

Якщо прагнете гігієнічності, віддайте перевагу моделям з опцією очищення парою. Так ви легко позбудетесь бруду й жиру в духовці та заощадите свій час і сили на відтирання плям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.