Поблизу луцького парку затопило баскетбольний майданчик: що кажуть у міськраді

Поблизу луцького парку затопило баскетбольний майданчик: що кажуть у міськраді
Баскетбольний майданчик, який торік відкрили поблизу центрального парку Луцька, затопило. Декілька днів майданчик простояв у воді. Сьогодні, 19 березня, на місці затоплення працівники ДСНС почали відкачувати воду.

Як розповів Суспільному директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий, в міськраді планують облаштувати на території системи водовідведення.

В департаменті сім'ї, молоді та спорту кажуть: підрядники, які зводили майданчик для баскетболу, дали п'ять років гарантії на поліуретанове покриття, яке нині затоплене. Чи воно не пошкоджене, обстежуватимуть вже після відкачування води. Якщо ж поліуретан не витримає підтоплення підрядник буде самостійно усувати проблему.

Щоб майданчик не затоплювало й далі, планують зробити на території два колодязі з водовідведення.

"Від них буде зроблений прокоп під дорогою, відведення її в парк на інший бік, тобто, на протилежний бік дороги від майданчика", – каже Володимир Захожий.

Нагадаємо, загальноміський баскетбольний майданчик відкрили в липні 2020. Усі роботи з її облаштування обійшлися міському та державному бюджету у 1,5 мільйона гривень.

Суспільне стежить за ситуацією, висновки щодо пошкодження покриття і те, чи буде їх усувати підрядник своїм коштом, - повідомлять згодом.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як щось хороше побудують, то забудуть воду відвести!!! Жаль, що поробиш... а чому документи відповідні органи приймали і норми ДБН не витримані!!!??? Чи крайній завжди підрядник??!! Тож об’єкт не сто тисяч грн коштує, а 1,5 млн!!!
Відповісти