Як зберегти волосся після послуг неякісних майстрів*

Як зберегти волосся після послуг неякісних майстрів*
Салони краси відвідувала хоч раз в житті кожна жінка, а для багатьох вони стали другою рідною домівкою. Але не всім відомо, що в такому місці можуть творити красу безвідповідально та просто витягати гроші. Саме тому слід знати особливості, щоб не потрапити на вудку неякісних майстрів.

Більш докладно можна ознайомитись з викривальними статтями на сайті Interfax. Тут можна почитати не тільки, які обманні схеми бувають, але і як зберегти власне волосся після послуг неякісного майстра. При цьому це може виражатися як в недбалому ставленні до своєї роботи, так і звернення до фахівця, який тільки закінчив курси і відточує свою майстерність на довірливих клієнтів.

Які способи неякісної роботи можуть бути


Якщо ви тільки сіли в крісло і вас переконують в тому, що волосся зіпсоване, вони будуть випадати все більше, терміново йдіть від такого майстра. Тому що вам відразу запропонують безліч дорогих відновлювальних процедур, які можуть бути марними і непрацюючими.
Експрес-діагностика це взагалі окрема розмова, оскільки передбачає ретельний огляд голови, в результаті якого проводиться оцінка стану шкіри голови і волосся. Необхідно розуміти, що таку діагностику може проводити лікар-трихолог зі спеціальною освітою, а містити таких фахівців салону дорого. Тому діагностику може робити звичайний перукар без особливих знань.

Не варто поспішати із замовленням і косметичних засобів в салоні. Ніхто не може вам заборонити сфотографувати їх і потім купити в онлайн магазині, де немає таких націнок. Крім цього, ви завжди зможете задати питання майстру по Догляду процедур, які курси їм пройдені, який досвід, щоб зрозуміти з приводу кваліфікації.

Правила вибору салону:


  • Поради подруг. Це один з кращих пошуків салонів краси, де ви вже на наочному прикладі зможете переділу.

  • Форуми. Рекомендації на форумах можуть бути як корисними, так і фіктивними. Потрібно тут уважно вивчати ситуацію перед тим, як визначитися.

  • Сайт салону. Будь-який нормальний салон має власний сайт, де ви зможете почитати про процедурах, які виконуються, вартість, досвід майстрів і інші моменти.

  • Ставлення до клієнтів. Це головний аспект, на який варто звернути увагу. Акуратність салону, привітність персоналу, бажання допомогти - все це говорить про якісність і відповідальності до роботи.

  • Дотримання прав клієнтів. Маючи певні права, кожен клієнт отримує послуги. Тому це один і якостей хорошого салону.


  • Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
    Останні новини
    Як зберегти волосся після послуг неякісних майстрів*
    15 березень, 2021, 16:40