У Луцьку стартував Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби

У Луцьку стартував Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби
В обласному центрі Волині розпочався Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук на своїй фейсбук-сторінці.

У Луцьку стартував Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби, організований Федерацією легкої атлетики Волинської області спільно з Луцькою міською радою та органами виконавчої влади Волинської області.

«Дякую Федерації легкої атлетики України за таку увагу до нашого міста, за те, що щороку у нас відбуваються знакові, потужні змагання загальноукраїнського та міжнародних рівнів. Дякую також й Федерації легкої атлетики Волинської області й усім, хто долучився до організації змагань.

Сьогодні, без сумніву, Луцьк - один з центрів легкої атлетики в Україні», – пише Ігор Поліщук.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ж якими треба бути безмозглими і тупими, щоби додуматись перекривати центральний проспект міста, заради якихось змагань ! Паралізували рух містом, пенсіонери на холоді годинами чекали тролейбуса, водії, як зайці, петляти вулицями - і питається заради чого ? Ні глядачів, ні масовості,- навіть дешевого піару не заробили, бо отримали від лучан тільки матюки вдогонку ! Підтвердженням - є фоторепортаж ! Хвалилися ж шо зробили доріжки на стадіоні - то шо вже не підходять для змагань ? Не за таке майбутнє голосували лучани !
Відповісти
Для особливо знаючих - доводжу до відома, що по всьому світу проводять різні змагання, пробіги, марафони і перекриваються центральні вулиці і інші частини міста, а не так як у нас всього лиш 500м., а мови непотрібної стільки що вистачить аж до... І люди не жаліються, не нарікають, а навпаки приходять дивляться, підтримують, вболівають або проходять мимо. Чому не на стадіоні - бо є стадіонні види спорту, а є шосейні.
Я не бачу зовсім проблеми в тому, що пепекрили частину вулиці у вихідний день, для того щоб об'їхати є паралельні вулиці.
Нашим людям все не так - йде дощ погано, йде сніг погано, не йде дощ погано, не йде сніг погано - хто винен?! - хтось, але не я.
Запитайте краще себе - а що я корисне роблю для міста, для людей, та хоча б для себе самого - крім того що пишу гнівні висЭри в інтернеті.
Організаторам потрібно дякувати, що в Луцьку проводяться заходи такого масштабу, запрошені гості з різних країн, організована шикарна ТВ трансляція, йде популяризація спорту і здорового способу життя.
Відповісти