10 причин полюбити суші*

10 причин полюбити суші*
Давно слід визнати, що суші завоювали серця багатьох людей по всьому світу, проте не всіх. Існує також чимало людей, яким ця страва здається не вартою такої уваги. Якраз для таких людей команда KILOGRAMM SUSHI PROJECT розвінчує популярні міфи про цю страву, а також розповідає про десять причини спробувати суші.

Це екзотика


Суші — це не просто страва, це вершина японської кулінарної культури. Їх історія налічує більш ніж 400 років і за цей час їх приготування і подача досягли ідеалу, тому замовити суші дорівнює на мить поринути в культуру іншої країни, спробувати зрозуміти їх філософію і спосіб життя. Адже не дарма кажуть, що для того, щоб зрозуміти якусь націю, потрібно скуштувати її національну кухню.

Це красиво


Вся справа в тому, що японці приділяють вигляду страви точно таке ж значення як і його смаковим якостям та поживними властивостями. Для цього спеціально змішують різні інгредієнти, щоб досягти ідеальне поєднання кольорів і форм. І не помітити це досить важко. Неспроста багато Інстаграм-сторінок прикрашають соковиті фотографії суші та ролів.

"Замовити суші — це довго, кур'єр може запізнитися"


Нам шкода говорити це Вам, але швидше за все, якщо у Вас був подібний досвід — то Вам просто попався ресторан, що неякісно виконує свою роботу. Кілограм Суші Проджект гарантує доставку вчасно, тому Ви можете не сумніватися, що Ваші найулюбленіші суші в Рівному опиниться на Вашому столі вчасно.

Це корисно для здоров'я


Саме так! Адже деякі люди сприймають суші як фастфуд, що в корені не відповідає дійсності. По-перше, суші готуються тільки з натуральних продуктів. По-друге, усі продукти або взагалі не піддаються обробці, або піддаються, але мінімальній. По-третє, це збалансована їжа: тут багато клітковини, а також складних вуглеводів, які зарядять Вас енергією на цілий день.


Це популярно


Так, суші досить трендовий продукт. Багато в чому завдяки своїй екзотичності, формі та смаку. Також привертає до себе увагу і сам процес вживання суші та ролів, оскільки багато в чому це цілий ритуал.

“Справжні суші бувають тільки в крутих ресторанах або столиці”
Це зовсім не так. Відповідальні мережі ресторанів контролюють якість своєї продукції в кожному місті, в якому вони представлені. Тому Ви можете замовити суші у Рівному і бути абсолютно впевненим у тому, що отримуєте свіжий, справжній продукт, якість якого гарантує команда Суші Кілограм.

“Суші можна їсти під час дієти”


Навіть потрібно! У рисі і морепродуктах міститься білок, який сприяє насиченню. Якщо говорити тільки про цифри, то на 50 грам цього продукту припадає близько 70 ккал. Для порівняння, в 50 грамах індички міститься 150 ккал. Головне лиш — їсти суші в міру.

"У ролах сира риба"


Це і правда і неправда. З одного боку, якщо Вам пощастило замовити суші в Японії, то швидше за все Вам принесуть суші з сирою рибою, адже там в пошані дари моря і за місцевими традиціями вся їжа повинна піддаватися мінімальній обробці. З іншого ж боку, існує досить багато видів суші та ролів, до складу яких не входить сира риба: це може бути і сир, і копчений вугор, копчений лосось і навіть авокадо. Повірте, на будь-який смак знайдеться свій рол.

Суші їдять тільки паличками


Тут не все так однозначно. З одного боку, цього вимагає традиційний ритуал, але з іншого боку, багато японців їдять суші руками і відчувають себе чудово — ніхто не дивиться на них косо і вже тим більше не виганяє з ресторану. Тому якщо Вас довгий час відштовхував страх користуватися паличками — це зовсім не обов'язково. Їжте так, як Вам зручно!

Імбир — всьому голова!


До суші завжди подають імбир і васабі. І якщо другий служить більше в ролі приправи, то з першим все трохи інакше. Спочатку імбир додавали для того, щоб очистити смакові рецептори перед вживанням іншого виду суші та ролів, але з часом він так прийшовся багатьом до смаку, що його почали використовувати і як приправу теж. Крім цього, імбир багатий на цілий ряд органічних сполук, мікроелементів і вітамінів. Він добре допомагає у боротьбі з застудою, а також відмінно стимулює роботу кишечника, що особливо сподобається тим, хто стежить за своєю фігурою, але любить смачно поїсти.

Сподіваємося, ми дали Вам привід спробувати цю чудову страву і полюбити японську кухню так, як любимо її ми. Ну а якщо у Вас залишилися питання, ми з радістю відповімо на них — просто зателефонуйте нам.

KILOGRAMM SUSHI PROJECT — найкращі суші Рівного!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.