Степанов розповів, чи запровадять найближчим часом в Україні загальнонаціональний локдаун

Степанов розповів, чи запровадять найближчим часом в Україні загальнонаціональний  локдаун
Загальнонаціонального локдауну в Україні через стрімке поширення коронавірусу найближчим часом не буде. Обмеження вводитимуть лише у конкретному регіоні, де є спалах COVID-19.

Про це розповів міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі "Сніданку з 1+1" 23 березня.

Зі слів голови МОЗ, наразі найскладніша ситуація із коронавірусом у Львівській, Вінницькій, Миколаївській областях. Водночас, в Івано-Франківській області фіксують покращення і регіон може вийти з "червоної" зони найближчими днями.

"Не плануємо (загальнонаціональний локдаун. - Ред.). Будемо йти по регіонах. Тобто ми вводимо регіон. Умовно кажучи, зараз ми ввели Київ, Сумську, Одеську область, а Івано-Франківська, я думаю, за кілька днів вже вийде з червоного рівня", - висловився Степанов.

Очільник МОЗ пояснив, що запроваджуючи локдаун треба знаходити баланс між епідеміологічною ситуацією і економікою країни.

"Ми ж говоримо, що нам ще баланс треба знайти. Тобто зараз ми запровадимо локдаун такий, як у Франції з комендантською годиною і все решта. А що далі? Що далі будемо робити? Ми ж завжди знаходимо баланс між епідеміологією і економікою з точки зору, щоб і не розповсюджувалася хвороба і не зупинити економіку країни", - пояснив Степанов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай доктор-смерть краще розкаже чому вакцинація йде такими темпами?Він на крові українців вже стільки заробив,що куртку купляє за 620 000 грн,в той час коли люди таблетки купити немають за що.
Відповісти
Останні новини
Степанов розповів, чи запровадять найближчим часом в Україні загальнонаціональний локдаун
23 березень, 2021, 12:12