Паспортно-візовий партнер – професійна допомога та консультації з візових питань*

Паспортно-візовий партнер – професійна допомога та консультації з візових питань*
Не всі батьки знають, що для дітей різного віку оформлення закордонного паспорта не буде однаковим. У даної процедури є відмінності, які слід враховувати при бажанні отримати закордонний паспорт для дитини. Тому довіряти оформлення документації слід справжнім досвідченим фахівцям – переходьте за посиланням https://visa1.com.ua/ua на сайт компанії «Паспортно-візовий Партнер», де вам нададуть усю необхідну допомогу.


Є чотири типи закордонних паспортів:


· для дітей до 12 років;
· від 12 до 14;
· від 14 до 16;
· після 16 років.

Дітям до 12 років для отримання біометричного закордонного паспорта не потрібно здавати відбитки пальців, при цьому «якість» документа залишається стандартною та дозволяє відвідування доступних країн без оформлення візи. Такий виїзний документ дійсний протягом 4 років. Однак немовлятам доведеться міняти паспорт частіше, бо вони повинні бути схожі на фото, вклеєне у документі. Через це нерідко виникають неприємності на кордоні, коли дитині 3-4 років відмовляють у виїзді, якщо у неї в паспорті фото немовляти.

Навіть незважаючи на те, що у такому документі немає відбитків, він не перестає бути біометричним. Головна ознака «біометрії» – це чіп, який присутній навіть у паспортах новонароджених.

Наступний тип закордонного паспорта оформляється для дітей віком від 12 до 14 років. У даному випадку дитина здає біометричні дані відбитків пальців, але в іншому процедура оформлення та «якість» документа залишаються незмінними.

З 14 років правила змінюються: біометричний документ дітям видається тільки при наявності аналога внутрішнього державного паспорта, а саме ID-карти. Без неї оформити закордонний паспорт буде неможливо. При плануванні закордонних поїздок варто враховувати, що оформлення ID-карти займає близько 20 днів. Тому терміново оформити закордонний паспорт у цей період не вийде.

Ще одна зміна для дітей 14 років – вони не тільки здають відбитки, але й ставлять цифровий підпис у своєму документі, тому слід потренуватися перед оформленням закордонного паспорта.

Після 16 років процедура оформлення закордонного паспорта теж змінюється. Процес стає простішим, а «якість» біометрії підвищується. Дитина отримує право самостійно оформляти свій виїзний документ без присутності батьків або опікунів. Сам же біометричний паспорт має термін дії 10 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Паспортно-візовий партнер – професійна допомога та консультації з візових питань*
18 березень, 2021, 20:02