Співаку Валерію Мареничу дадуть квартиру у Луцьку

Співаку Валерію Мареничу дадуть квартиру у Луцьку
До кінця березня народному артисту України, засновнику легендарного «Тріо Мареничів» Валерію Мареничу для проживання повинні знайти однокімнатну квартиру.

Таке завдання 13 лютого під час оперативної наради губернатор Борис Клімчук дав начальнику головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального ОДА Юрію Куцу.

«Я розумію, що він не на черзі. Поставте його на чергу. Так трапилось в житті цієї творчої людини. Ми мусимо це зробити. Кінчайте відписки-переписки. Механізм продумайте», - сказав Клімчук.

«Тим більше, ваші квартири будуть років через півтора? Ті, які ми збираємось ділити», - звернувся губернатор до голови облради Володимира Войтовича.

«Хто там найбільше просить, Грицюк? Обездолений. Ой Боже, Боже. Где взять мне силы разлюбить тебя, забыть тебя, забыть, тебя забыть?», - завершив тему про квартири Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Маренич
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай да Петрович! Ай да с...н син! Молодець мужик, уважаю. Ну хіба ж не заслужив Маренич однушки?? Та заслужив, киньте в мене камінь, хто незгідний!!
Відповісти
Заслужив, безперечно. Треба буде Клімчуку висунути пропозицію, шоб після смерті (Многіі літа р.Б. Валерію!) Маренича там музей зробили)))
Відповісти
При більшовиках українська пісня вже вмирала. Навіть полішуки з Нуйно в тролейбусах "ШТОкали", "КАКали" і наспівували: "Мой адрес - не дом и не улица...". Маренич - це постать державного масштабу. Це - відродження української пісні, повернутої з небуття. Це індивідуальний подвиг. На війні за три індивідуальних подвиги нагороджували орденом Слави трьох ступенів, що прирівнювалось до звання Героя. Це - вище за героя. Деякі "герої" отримували зірки за рахунок гарматного мяса. Маренич, зціпивши зуби, все робив сам. Сьогодні він живе майже на вулиці, з хронічними нестатками, напівголодний і бідно одягнений. А Голєва в інтервю наліво і направо публічно вихваляється своїми наймитами, прибиральницями, нянями і площами маєтків, придбаними за гроші, відібрані в людей.
Влада!!! Виконай свою обіцянку, аби не насмішити курей! Вдячним буде місто, область і усі, хто знає Валерія і його сьогоднішє життя.
Відповісти
а куди ви поділи Антоніну і Світлану, які пахали разом з ним? чи жінок можна так от просто в куток десь засунути? і тим більше що А. якраз і вибивала всі ці роки для себе хоч якесь житло, тільки їй фіг дали, і йому теж фіг дадуть. Хіба під вибори.
Відповісти
Антоніна і Світлана - це безплатні додатки до таланту Маренича, який вивів їх в люди. І слово "пахали" тут недоречне. Є байка Крилова, як муха їхала з весняної оранки на рогу вола і казала "ми пахалі". Так і вони їхали до пори до часу на горбу Валерія. Та все в природі колись кінчається, як і внашому випадку. Валерій їм залишив квартиру і пішов з неї, як стояв.
Відповісти
керівником тріо була Антоніна. тягнули це тріо до останнього жінки. в них з В. ще син є, хіба ні?
В Світлани, здається, є своє житло.
Відповісти
Не можна ділити когось. Ці всі люди зробили для України дуже багато. Шкода, що тріо розпалося, але ніхто не загляне нікому в душу, чому: засновникамми були всі і головними були всі, бо разом робили одну справу. Тим більше, що Валерій і Антоніна - то колись була сім’я. Можливо, усі б вони готові були б його відродити, але на перепоні якісь банальні причини. На увагу заслужили всі. Пані Антоніна отримала не так давно орден княгині Ольги, Світлана раніше - окрему квартиру. Тепер дійшла черга і до Валерія. Повага має бути до всіх. І непогано було б, якби знайшлися люди, якби фінансово допомогли б видати творчу спадщину тріо. Ці люди заслужили, тим більше, що окремо працюють і досі. Але не-формат застопорив їм рух на публіку, хоча душевної пісні ніхто не відміняв. Луцьк має ким пишатися.
Відповісти
Останні новини
Донька зарубала матір
13 лютий, 2012, 12:20
Співаку Валерію Мареничу дадуть квартиру у Луцьку
13 лютий, 2012, 11:49