Вхідні двері з металопластику: основні переваги*


Віддавна для виготовлення дверного полотна було вирішено використовувати деревину. Тут не посперечаєшся: дерево відмінно зберігає тепло, вирізняється хорошою здатністю дихати, а за умови використання хвойних порід деревини — насичує цінними парами смол. На зміну дереву трохи пізніше прийшов міцний і стійкий метал, який був покликаний захистити житло від проникнення зловмисників всередину. І тільки сьогодні сучасний виробник зміг об'єднати надійність, міцність, якість і високі декоративні властивості в одному товарі — вхідних дверях із металопластику. Переглянути варіанти виконання і замовити оптимальні двері з урахуванням потреб вашого приміщення можна тут: https://vikna.ua/uk/vhodnye-dveri/. Вибір робіть самостійно або за допомогою консультантів компанії Vikna Ua.

Види вхідних дверей


Усі вхідні двері розрізняють за такими критеріями:
  • Призначення — вхідні, балконні, міжкімнатні.

  • Тип конструкції — прямокутні, з наявністю однієї або двох стулок, арочні.

  • Спосіб відчинення — розсувні, розпашні, складні.

  • Для комерційного або приватного приміщення в основному використовують розпашні вхідні двері. Якщо це торговий центр, можна встановити двері з металопластику на поворотній платформі з трьома лопатями.

    У чому особливість вхідних дверей із ПВХ


    Насамперед, металопластикові двері не поступаються надійністю дерев'яним або металевим. Справа в тому, що хороша продукція виробляється з високоміцних матеріалів. Підсилюють конструкцію ребра жорсткості, товщина матеріалу, додаткове використання протиударних пакетів, антивандальних систем і протизламної фурнітури. Також до особливостей належать:
  • Висока естетична привабливість. Сучасні вхідні двері можна виготовити в будь-якому кольорі, з імітацією коштовних порід деревини, що зробить екстер'єр будівлі гармонійним.

  • Проста і зручна інсталяція за рахунок меншої ваги конструкції на відміну від дерев'яних або металевих.

  • Гарна шумоізоляція, що особливо важливо для офісних приміщень, розташованих у межах центру міста.

  • Важливо зазначити, що металопластик не боїться лугів і кислот. Легко реагує на будь-які мийні розчини без додавання абразиву. А термін служби дверного полотна становить в середньому 20 років. За умови належного догляду — і всі 30.


    Додаткові поради


    Згідно з правилами пожежної безпеки вхідні двері повинні відчинятися тільки назовні. Виробник якісної продукції із зовнішньої сторони монтує накладні петлі, що витримують вагу дверної стулки. А штапики, які утримують склопакети, завжди монтують тільки з внутрішньої сторони приміщення, щоб захистити його від проникнення зловмисників.

    Хороші вхідні двері бажано укомплектувати доводжувачем, посиленою замковою групою, декількома склопакетами, один з яких має бути протиударним.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
    Останні новини
    Вхідні двері з металопластику: основні переваги*
    21 березень, 2021, 15:47