«Теплі» кредити: де і як у Луцьку купити вікна, за які частково заплатить держава*

«Теплі» кредити: де і як у Луцьку купити вікна, за які частково заплатить держава*
У 2021 році знову є можливість отримати 35% відшкодування за «теплим кредитом» на заходи задля енергозбереження. Один із варіантів – купити таким чином енергоефективні металопластикові вікна.

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України підписало угоди про реалізацію програми «теплих» кредитів для населення на 2021 рік з декількома банками. Тож, якщо людина вирішила встановити енергоощадні склопакети, то може взяти на це цільову позику у банку, натомість держава відшкодує певну частину витрат.

Про це ми поспілкувалися з директором Торгового центру вікон та дверей «ВіКсіС» Володимиром Матвійчуком. «ВіКсіС» є офіційним дистриб’ютором від провідних фабрик України й успішно працює на ринку вже 15 років.

Володимир Матвійчук зауважує, що такі «теплі кредити» – це реальна і дуже хороша нагода зекономити. Додає, що нині ресурс держави на такі відшкодування обмежений, натомість попит – високий, тож варто не зволікати з придбанням, зокрема, вікон за цією програмою.

«Беручи позику на енергоефективні вікна та купуючи їх в «Торговому центрі дверей та вікон ВіКсіс» за умовами державної програми, покупець гарантовано поверне 35% їх вартості. Наш пріоритет – підтримати та допомогти населенню впроваджувати енергоефективні заходи. Адже підвищення енергоефективності у будинку – це єдиний надійний спосіб зменшити витрати на комунальні послуги та одночасно створити комфортні умови в оселі. Як показує досвід учасників програми, комплексна термомодернізація будинку дає найкращий ефект – до 50% економії на опаленні», – каже Володимир Матвійчук.

Контакти для прорахунків та консультації: 0954831268 0971465974, ТЦ «ВіКсіС», Луцьк, вул. Львівська, 63г сайт www.viksis.com.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Теплі» кредити: де і як у Луцьку купити вікна, за які частково заплатить держава*
31 березень, 2021, 14:20