Чому потрібно замовляти поліпропіленові мішки*

Чому потрібно замовляти поліпропіленові мішки*
Найбільш затребуваним видом тари для різноманітної сипучої продукції - це мішки поліпропіленові. Така упаковка міцна, зручна, недорога, стійка до вологи та низької температури, спокійно витримує значну вагу.

Від постачальника можна замовити мішки поліпропіленові, які ідеально підходять для зберігання та транспортування цукру, борошна, круп, добрива та гранульованого пластику, будівельної суміші та хімікатів, тканин та десятку інших видів товарів.

Види та особливості поліпропіленових мішків


Виготовлення полімерної мішечної тари є основним видом діяльності компанії. Створюються вироби різної щільності та об'єму, які зможуть витримати вагу від 3 до 100кг, з клапанами або іншими зав'язками.

У компанії можна придбати:
• поліпропіленову упаковку класичного типу - весь представлений в асортименті товар завжди є в наявності;
• актуальні новинки світового ринку - від мішків з прозорого і кольорового полотна до ламінованих виробів;
• мішки з фірмовою символікою вашого підприємства - така упаковка зробить вашу продукцію впізнаваною і буде сприяти просуванню бренду;
• поліпропіленове полотно і рукава, а також супутні товари - стяжки та пломби, мішкозашивальне обладнання та багато іншого.

Основні параметри поліпропіленового мішка


Розмір
Може бути як маленьким (для фасування 5-10 кг), так і великим (Big Bag, вантажністю 2000 кг). Виберіть розмір виходячи з обсягу і ваги, який Ви хочете помістити в мішок. Залиште місце для зав'язки мішка або прошивки мішкозашивальним обладнанням. Не рекомендуємо купувати поліпропіленову тару розміру більшого, ніж вам потрібно. Врахуйте, що Ви щоразу переплачуєте за кожен зайвий сантиметр невикористаного полотна
Вага
Тісно пов'язаний з якістю. Як правило, чим більше грамів на м2, тим вище щільність полотна і, отже, його міцність
Густина
Один з ключових параметрів при виборі поліпропіленового мішка: від неї залежить його міцність і зносостійкість. Рекомендуємо більш високу щільність для сипучих важких товарів з дрібною фракцією, таких як сіль, цукор, борошно. Для керамзиту, тирси або будівельного сміття виберіть нижчу міцність
Склад
ПП нитки містять в собі різні добавки, що збільшують експлуатаційні характеристики мішка, а також стійкість до впливу ультрафіолету. В основному поліпропіленову тканину роблять із двох видів сировини: первинного (білі поліпропіленові мішки) або вторинного (будівельні плетені мішки зеленого або сірого кольору). Поліпропіленові мішки з вторинної сировини не призначені для харчових продуктів, тому що виділяють запахи та при певних умовах експлуатації та зберігання можуть виділяти токсини. Така упаковка підходить тільки для не харчових матеріалів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.