IPhone 12 128 GB – найкращий телефон, який можна купити вже зараз*

IPhone 12 128 GB – найкращий телефон, який можна купити вже зараз*

5 причин купити iPhone 12 128 GB


Останнє покоління яблучних смартфонів тріумфально крокує по світу, спонукаючи відданих фанатів бренду оновлювати свої гаджети до останньої, найсвіжішої моделі, яка отримала топову начинку від Apple. Чим же такий хороший IPhone 12 128 GB – ми зібрали 5 головних причин на користь покупки нового смартфона.

1. Покращений надпотужний процесор
Розробники компанії Apple інтегрували у смартфони нової лінійки чіпсет А14 Bionic, що не має аналогів. Він дозволяє пристроям обробляти понад 11 трильйонів операцій в секунду без будь-яких затримок й провисань. Процесор розроблений на базі 5-нм технології, завдяки чому його потужність зросла на 40% у порівнянні з попередньою лінійкою. Інноваційний процесор дозволив також на 120% поліпшити можливості машинного навчання та на 30% поліпшити графіку.
2.Кінематографічна якість відео та бездоганні селфі
Оновлений блок камер дозволяє знімати, монтувати та дивитися відеоролики кінематографічної якості 4К у стандарті Dolby Vision. Оновлений нічний режим дозволяє отримувати високо деталізовані якісні знімки навіть при слабкому освітленні.
3. Естетика дизайну
Розробники Apple рідко кардинально експериментують із зовнішнім виглядом смартфонів, проте саме для всієї лінійки iPhone 12 був створений новий сучасний дизайн. Можна побачити, що дизайнери у деяких моментах надихалися легендарними свого часу моделями iPhone 5, що особливо простежується у рубаних гранях. Серед інших ефектних фішок можна відзначити:
· бічні грані з хірургічної нержавіючої сталі;
· впізнаваний виріз «монобров»;
· блок камер на задній панелі у стилі «конфорки»;
· скляна задня панель;
· стильні колірні рішення (синій, зелений, чорний, червоний, білий).

4. Інноваційний дисплей
РК-дисплеї канули у минуле. Оновлені екрани iPhone12 представлені у вигляді панелей на органічних світлодіодах. Дисплей на базі OLED-матриці Super Retina XDR може похвалитися глибокою передачею кольору та високою деталізованістю, що приносить максимум задоволення від перегляду відео, фото, читання книг та серфінгу в Інтернеті.
5.Бездротові аксесуари MagSafe
Для зарядки смартфонів призначений спеціальний аксесуар MagSafe, який за допомогою магніту кріпиться до задньої стінки гаджета. Бездротова зарядка при цьому відрізняється поліпшеною якістю й швидкістю. У комплектацію до iPhone 12 вже не входить звичний блок зарядного пристрою, адже на зміну прийшов новий більш екологічний та зручний спосіб заряджати свій смартфон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.