Поет із Луцька презентує книгу на Львівському форумі

Поет із Луцька презентує книгу на Львівському форумі
Книгу «Мерехтіло», яка ввійде до збірника книг «Цілодобово-2», презентує під час Львівського форуму книговидавців лучанин Павло Коробчук.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«У далекому 2007 році троє молодих поетів ‒ Богдан-Олег Горобчук! Павло Коробчук! Олег Коцарев! ‒ видали спільну поетичну книгу Цілодобово!

Минуло майже сім років після виходу Цілодобово, і поети, дружба між якими лише окріпла, як кріпнуть міцні напої, готові запрезентувати свіже дихання власних творчостей», ‒ йдеться в повідомленні.

Тож, за інформацією автора, наразі готується видання трьох поетичних книг. До них ввійдуть виключно нові вірші під загальним концептом «Цілодобово-2» ‒ три поети, три поетики, три кольори, три книги.

«Цілодобово» зразка 2007 року виявилося поетичним зрізом цілого покоління двотисячників. Яке призначення буде в «Цілодобово-2»? Куди повиростали Коцарев, Горобчук та Коробчук? Хто з них ще ніколи не бував у Гаграх?», ‒ пише Коробчук.

У вересні у видавництві Електрокнига вийдуть три книги. Книги будуть представлені і в електронному форматі, і в паперовому. Павло Коробчук — «Мерехтіло», Олег Коцарев ‒ «Котра година», Богдан-Олег Горобчук «Етика любові, естетика смерті».

Перша презентація очікується уже на Львівському Форумі Книговидавців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поет із Луцька презентує книгу на Львівському форумі
07 серпень, 2013, 14:54