Відмінності плазмоліфтінгу і мезотерапії для омолодження обличчя*

Відмінності плазмоліфтінгу і мезотерапії для омолодження обличчя*
Під час відвідування косметолога, багато клієнток не можуть визначитися з видом процедури, вибираючи апарат плазмового омолодження або мезотерапію. Однак порівнювати методики не варто, через їх різного впливу на тканини. Плазмоліфтінг - процедура, яка стимулює омолодження за рахунок внутрішніх резервів організму. А сучасні косметологічні апарати для мезотерапії вводять спеціальні коктейлі, що містять велику кількість поживних речовин і вітамінів.

Показання плазмоліфтінгу


За ефективністю методики не однакові, більш безпечним є плазмоліфтінг, так як він не має на увазі введення сторонніх речовин в організм. Методика вибирається залежно від особливостей особи, тургору шкіри, віку.

Показання до застосування плазмоліфтінгу:
  • Поява брилів;

  • Погіршення чіткості овалу;

  • Зневоднена шкіра, схильна до лущення;

  • в'ялість;

  • Наявність висипань і прищів;

  • Гусячі лапки;

  • шрами;

  • Купероз.


  • Принцип роботи приладів для плазмоліфтінгу


    Простотою конструкції відрізняються апарати для плазмоліфтінгу. В основі лежить плазмовий струм, який підходить до окремої ділянки. На кінчику насадки є дермаштамп з декількома голками, тому розрядів не один, а безліч. При запуску апарату виникає електрична дуга між наконечниками голки і шкірою. Техніка plasma lift часто застосовується замість блефаропластики, для омолодження в зоні очей.

    Завдяки такому впливу, на шкірі з'являються невеликі точки, які змушують ділитися здоровому епідермісу з хворим клітинами ресурсами. Тому процедура найбільш ефективна біля острівців здоров'я. Тобто біля дільниць, де є здорова і щільна шкіра. Завдяки цьому відбувається регенерація епідермісу, розгладження зморшок, без шкоди для оточуючих ділянок.


    Апарати для плазмового омолодження


    Rf-ліфтинг. В основі радіочастотні хвилі, які проникають всередину шкіри, не зачіпаючи епідерміс. Завдяки цьому на поверхні немає пошкоджень. Радіохвилі утворюють тепло, прогріваючи внутрішні шари до високої температури. В результаті цього спостерігається природний ліфтинг шкіри, розгладжуються зморшки. За принципом роботи прилад нагадує коагулятор, який припікає певні ділянки, але без травматизації.

    Міостимулятори. В основі електричні імпульси, які призводять до активного скорочення ділянок. Дія імпульсів здійснюється з певною частотою, завдяки чому поліпшується тонус мускулатури, відбувається підтяжка тканин. Це своєрідна заміна фейсбілдінг, тренування м'язів.

    Рlasma pen. Прилад виготовлений у вигляді ручки, що дозволяє впливати на проблемні ділянки точково. Застосовується для усунення купероза, веснянок, пігментних плям.

    Фракційна мезотерапія - введення декількох ін'єкцій в певну ділянку епідермісу, для поліпшення його стану. Метод трохи відрізняється від класичної мезотерапії, адже ін'єкції вводяться за допомогою спеціального апарату.

    У домашніх умовах ефективно використовувати безігловую терапію, коли поживні коктейлі вводяться без голок. Доставка поживних компонентів здійснюється в глибокі шари за допомогою високочастотних струмів.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.