Павліченкам зачитали вирок

Павліченкам зачитали вирок
Приміщення суду під час оголошення вироку Павліченка охороняли кілька десятків міліціонерів.

7 серпня в Апеляційному суді Києва оголосили повністю вирок у скарзі Дмитра та Сергія Павліченків, яких засудили за вбивство судді Сергія Зубкова, - пише Gazeta.ua.

Вирок майже півтори години читав із листка головуючий суддя В'ячеслав Дзюбін. У цей час у залі підсудних охороняли зо два десятки правоохоронців.

Вирок попередньої інстанції залишили без змін - Дмитро Павліченко за вбивство отримав довічне ув'язнення, а його син Сергій - 13 років тюрми.

На засідання не впустили частину охочих, які прийшли з паспортами. Мотивували відсутністю місця для великої кількості людей.

Суддя вирок читав близько півтори години, після чого оголосив про закриття розгляду апеляції. Коли суддя запитав у Дмитра Павліченка чи зрозумілий йому вирок, то той відповів:

"Так, Ваша честь. Мені зрозуміло, що ми живемо у неправовій державі".

Нагадаємо, суддю Сергія Зубкова вбили у жовтні 2010 року. За три дні за звинуваченням у вбивстві затримали Дмитра та Сергія Павліченків. Скаргу в Апеляційному суді розглядали з початку року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто капєц! Вітя при власті. А ви що хотіли?
Відповісти
Це ЖАХ! Людей саджають при повній безпідставності та непідтвердженості у справі! ...а країна спокійненько спостерігає і трохи матюкається(((
Відповісти
Останні новини
Павліченкам зачитали вирок
07 серпень, 2013, 16:57