Сільрада на Волині не допустила екоінспекторів до перевірки

Сільрада на Волині не допустила екоінспекторів до перевірки
Працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області мали провести планову перевірку щодо дотримання природоохоронного законодавства Копачівської сільської ради. Проте 7 квітня екоінспекторів до перевірки не допустили.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Волинській області.

На місце події викликали поліцію, аби зафіксувати факт недопуску. Матеріали справи передадуть у правоохоронні органи через перешкоджання працівникам екоінспекції у проведенні контролю за додержанням екологічного законодавства Копачівською сільською радою.

Зауважують, це єдиний орган місцевого самоврядування у Волинській області, який кілька років не допускає працівників екоінспекції до перевірки років.

Нагадаємо, начальник Держекоінспекції у Волинській області Олександр Кралюк у березні провів робочу зустріч з секретарем Копачівської територіальної сільської громади Тетяною Кравчук. Вони обговорювали екологічні проблемні питання на території громади: обліку зелених насаджень, роздільного збору сміття, паспортизації хаотичних сміттєзвалищ, водопостачання об'єктів комунальної сфери, заходи щодо протидії спалювання рослинності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Паспортизація хаотичних сміттєзвалищ.... Тобто, ліквідовувати їх екологи і не планують.
Відповісти