Нововолинський парк перетворився на хащі. ФОТО

Нововолинський парк перетворився на хащі. ФОТО
Бур’яни в півтора людських зрости, в яких легко можуть сховатися декілька БТРів та дві роти вояків.

Поміж стежинок у зеленаво-жовтому океані якоїсь рослинності то тут то там розкидані стихійні сміттєзвалища та якась гидота, ‒ пише Нововолинський інформаційний портал про місцевий так званий «козячий» парк.

«І це майже в центрі Нововолинська! Кіз уже нема і їхніх пастухів ‒ теж. Очевидно, що навіть ці всеїдні тварини тими жовтими китицями гребують», ‒ йдеться в публікації.

«Знаєте, було трохи моторошно. А потім ми дивуємося, де беруться чупакабри та різна-всяка іншопланетна гидь. У самі хащі заходити побоявся: а раптом там мутанти чи стартовий майданчик НЛО? Молода пара зі пляшками пива теж, очевидно, була такої ж думки, бо не усамітнилась, а примостилась майже на стежці. І дуже мені зраділа», ‒ розповідає автор.

Окрім того. На території ‒ природне озерце. «Було два, та одне «господарі життя» засипали шахтною породою. Біля нього очерет заввишки метрів зо три і завтовшки, як бамбук у Китаї – основна їжа панд», ‒ пише видання.

«Як на мою думку, цей природний парк перебуває у стані екологічного лиха. Безпритульний і занедбаний. Темний і зарослий. Але ще живий», ‒ резюмує автор публікації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.