Нові реформи і зміни: що принесуть зміни в митному законодавстві для міжнародних служб доставки і самих українців?*

Нові реформи і зміни: що принесуть зміни в митному законодавстві для міжнародних служб доставки і самих українців?*
Українська митна система продовжує свої реформи і закінчення їх буде ще нескоро. За підсумком зустрічі, що відбулася 23 лютого 2021 року представників офісу Президента і делегація з ОАЕ були розглянуті питання співпраці з модернізації і поліпшення роботи митної служби країни.

Так компанія DT World має величезний досвід в роботі в більш ніж 100 країнах світу. Фахівці пропонують ефективні шляхи реформування митної системи, захисту кордонів від контрабанди за допомогою сучасних способів оцінки ризиків. Все це дозволить підвищити рівень торгівлі. Українська сторона також сподівається, що реформи допоможуть збільшити індекс ефективності логістики Світового банку для поліпшення інвестиційного клімату в країні. Для цього буде зібрана спеціальна команда, яка проведе комплексну перевірку, після чого буде розроблено стратегію подальшої співпраці.

Нові реформи принесуть покращення в системі роботи митниці та взаємодії служби з Міжнародним службами доставки. На початок березня 2021 року обсяг відправлень для фізичних осіб підвищився на 40%. Статистика показує, що українці зацікавлені в придбанні екологічних товарів для здоров'я. Той же американський бренд iHerb користується величезною популярністю в Україні. Підвищений інтерес покупців може бути також пов'язаний з вигідними промокод на iherbcodes.com, що дозволяють заощадити до 50% на покупках. Даний приклад показує, наскільки виріс попит на товари іноземних брендів, орієнтованих на ЗСЖ.

Безмитна доставка товарів



Для українців істотним зміною в митному законодавстві стало збільшення ліміту оподаткування на міжнародні посилки. Тепер платить доведеться тільки, якщо еквівалентна вартість замовлення буде перевищувати 150 євро замість 100. На користь цього рішення нардепи проголосували 27 січня 2021 року.

Так Верховна Рада розраховує збільшити ефективність реалізації збору податку з операцій на ввезення товарів міжнародним поштовими та експрес компаніями. Закон також передбачає можливість відстрочки сплати нарахування протягом 30 днів з дати оформлення.

Як видно, український уряд налаштований оптимізувати роботу митної системи, а також підвищити ефективність збору податків і мита. Для українців це хороші новини, так як їм буде зручніше здійснювати міжнародні перекази і отримувати посилки, особливо в умовах Пандемія, коли спостерігається суттєве збільшення покупок в інтернет-магазинах з-за кордону. Згадуючи наведений вище приклад з брендом iHerb, клієнти інтернет-магазину можуть зробити онлайн і вже через 7-14 днів отримати свою посилку. Всі умови доставки товарів iHerb в Україні можна подивитися на сайті iherbcodes. Там можна придбати різні спортивні товари, продукти харчування, вітаміни і багато іншого. І, завдяки поліпшенням ефективності роботи митниці, замовлення з-за кордону вже не стане проблемою для українців


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нові реформи і зміни: що принесуть зміни в митному законодавстві для міжнародних служб доставки і самих українців?*
30 березень, 2021, 10:04