У місті на Волині дитсадок йде на карантин через випадки коронавірусу у працівників

У місті на Волині дитсадок йде на карантин через випадки коронавірусу у працівників
Розповіли про ситуацію з коронавірусною інфекцією у Володимир-Волинській громаді.

Про це інформують на сайті мерії.

У стаціонарному відділенні КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” нині перебуває 53 пацієнта, 40 – з позитивними результатами ПЛР-тестування. За останню добу двоє пацієнтів померли від ускладнень, викликаних COVID-19.

Начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук зазначив, що наразі на самоізоляції знаходяться шість класів і одна група дошкільного навчального закладу. Навчання у школах міста буде тривати до 8-го червня.

Окрім того, з 14-го по 25-те квітня ЗДО №8 "Вишиванка" переходить на дистанційну форму роботи. Таке рішення ухвалили у зв’язку з випадками захворювання працівників закладу на COVID-19.

Із початку вакцинальної кампанії 780 жителів Володимир-Волинської громади отримали щеплення проти коронавірусу, 670 з яких зробили місцеві медичні працівники, які пройшли відповідне навчання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому одні йдуть на карантин, а іншим наплювати на здоров’я дітей та батьків. У нас в класі вже вкотре є хворі діти та їх сім’ї хворі на корону, але дистанційне не запроваджують . М. Луцьк. Чому це не перевіряється?
Відповісти