Яку тротуарну плитку найкраще використовувати для садового дворика?

Яку тротуарну плитку найкраще використовувати для садового дворика?
Вибір правильного покриття для вашого патіо дійсно має значення. Це вкладення, на яке ви, ймовірно, будете довго дивитися. Існує величезний вибір - безліч різних матеріалів для мощення, форм, розмірів і в різних цінових діапазонах. Перейдіть сторінку тротуарна плитка 30х30, щоб подивитися асортимент сучасних виробів для реалізації тротуарів в Києві.

Якщо вам подобаються характеристики і текстури плит з натурального каменю і вам подобається проводити час в саду, зверніть увагу на сланці з природного каменю, вапняки і пісковики.

Якщо ваша ділянка - це майданчик для дітей і домашніх тварин, подумайте про тротуари з опором ковзанню. Бетонна бруківка розроблена з урахуванням сімейного життя і бюджету. Вона виготовлена ​​з цього подрібненого щебеню, що надає міцність, стійкість до ковзання і гарний зовнішній вигляд. Купуйте різноманітні відтінки, щоб створити візерунок і урізноманітнити оформлення ділянки.

Виберіть стиль під свою територію


Ви віддаєте перевагу неформальному затишному двору або шикарному міському пейзажу? Є кілька приголомшливих традиційних варіантів мощення саду, які мають привабливий сільський характер. У них є рифлені, текстуровані поверхні і м'які, теплі кольори каменю, що перегукуються із зовнішністю старих вивітрилися плит. Вони поставляються різних розмірів, тому ви можете укласти їх, щоб підкреслити привабливу нерівність традиційного покриття.

Плитка тротуарна 30х30


Це найбільш поширений варіант. Таке рішення дозволяє використовувати різні типи кладки і створювати оригінальний стиль дворика. Вартість тротуарної плитки:
  • 30 на 30, 300х300х30, 30х30 - від 150 грн за 1 м2.

  • 40 на 40 - від 210 грн 1 кв.м.


  • Яскраві кольори тротуарних плит


    Шукаєте яскравий варіант відтінку? Розгляньте асортимент, розроблений для захоплюючого розширення кольорової палітри ландшафтного дизайну. Створіть справді унікальну і вражаючу обстановку двору з цими міцними, легкими, високотехнологічними виробами, призначеними як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання.

    Піщана бруківка


    Квіткові схеми озеленення котеджного саду і розписні вуличні меблі чудово виглядають на тлі теплих м'яких тонів класичної бруківці з піщаних матеріалів. Блоки є текстурований розколотий натуральний піщаник темно-коричневої кольорової палітри. Ціна таких виробів буде трохи вище.

    Ви також можете розширити вигляд своєї ділянки за допомогою облицювання садових огорож з піщаника. Збільште капіталізацію вашої власності за допомогою чудового патіо. Для цього варто купити респектабельні будматеріали.

    Тільки 20% вартості проекту створення пішохідної зони йде на фактичне мощення. Набагато більше витрат йде на підготовку землі. Таким чином, використання преміальної садової бруківки не призведе до значного збільшення загальної вартості, але значно підвищить її довговічність і зовнішній вигляд. Потенційні покупці цінують оригінальний ландшафтний дизайн - він дійсно може зробити ваш будинок більш затребуваним.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.