Як правильно переносити англійську компанію*

Як правильно переносити англійську компанію*
Бізнес сьогодні не знає ніяких кордонів та меж в діяльності. Бізнесмени реєструють фірми будь-якій країні, а також включаючи класичні офшорні юрисдикції, в залежності від особливостей діяльності, правових і податкових передумов.

При цьому місце знаходження фірми не обов'язково залишається ідентичним протягом всієї історії її існування. Бізнес, як і сам бізнесмен, може переміщатися з однієї країни в іншу. При цьому не завжди є обов'язковим організація нової юридичної особи та всі пов'язані з цим перебудови.

Така дія може бути релевантним для того, щоб скористатися інфраструктурою і структурою бізнесу, а також для того, щоб отримати посвідку на проживання по бізнес-імміграції, в разі перенесення (або необхідно перенесення англійської компанії) центру життєвих інтересів в нову країну.

Внесення фірми до реєстру юридичних осіб за місцем знаходження проводиться через нотаріуса, який безпосередньо уповноважений подавати відповідне клопотання в необхідні органи. Для підготовки документів у нотаріуса потрібно визначитися з новим місцем знаходження фірми, надати установчі документи по фірмі.

З моменту внесення до реєстру юридичних осіб фірма юридично існує. Залишається виконати всі реєстрації, передбачені різними законами та підзаконними актами — реєстрація в податковій інспекції, отримання податкового номера, реєстрація в відомстві по підприємницької діяльності та т.д. Далі стоять питання про юридичне, податкове та бухгалтерське обслуговуванні фірми, обслуговуванні юридичної адреси з обробкою кореспонденції.

Які послуги можуть пропонуватися посередницькими компаніями


Для перенесення підприємств з Великобританії треба надати:
• Просканований копії всіх корпоративних документів.
• Просканований копії паспортів та підтвердження проживання бенефіціарів.
• Податковий номер компанії.
• Для LTD і LLP пароль для Регістра Великобританії, для Companies House.
• Лист за формою від бенефіціара про зміну адміністратора.

За допомогою посередників ви зможете забезпечити собі простий перехід і не турбуватися про незнання законодавства та інших особливостей. Таку послугу вибирають багато засновники компаній з Англії, щоб багато в чому полегшити собі перенесення компанії. Така можливість дає відкрити кордони, розширити бізнес і отримати більше прибутку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.