У Луцьку затопило спортзал в елітному житловому комплексі. ФОТО

У Луцьку затопило спортзал в елітному житловому комплексі. ФОТО
У новому десятиповерховому житловому комплексі «Діамант», що на вулиці Дубнівській у Луцьку, затопило спортзал мережі фітнес-центрів «Інтер-Атлетика».

Як розповіли адміністратори, затопило приміщення вранці 8 серпня.

Спортзал тут вже працює кілька днів. Невдовзі планували й офіційне відкриття. Але тепер через несподіваний потоп відкриття доведеться перенести.

«Три дні тому ми завершили ремонт. Нам ремонт і обладнання обійшлося у мільйон і десь триста тисяч гривень. Люди вже приходили тренуватися. А тут такі збитки. О пів на восьму ранку прийшли на роботу, а з-під плитки просочується вода. Десь прорвало трубу. Вже за годину-півтора ми справилися з проблемою, перекрили трубу, але води натекло на сантиметрів 7-8. Затопило підвал і наше приміщення», – розповів адміністратор.

Працівники спортзалу відразу звернулися у «Луцькводоканал», але там сказали, що погоріли всі насоси, мовляв, нічим не допоможемо.

Проігнорували прохання допомогти врятувати приміщення від потопу і у Державній службі України з надзвичайних ситуацій, хоча їм пояснювали, що скоро вода підніметься до електрощитових і може бути замикання. Зрештою потім рятувальників приїхати впросили, але тоді їхня допомога вже не була потрібна.

«Ми знайшли трактора. І він все відкачав. Потім звернулися у фірму, яка проводить чистку ковроліну, висмоктує звідти воду, проводить антисептичну чистку, щоб бактерій не було. Але все одно стяжка мокра. Може таке бути, що через кілька місяців воно почне смердіти, цвісти, гнити і доведеться закриватися на ремонт. Та й обладнання може потім покритися корозією. Принаймні зсередини. Меблі деякі трохи пошкоджені», – зазначив адміністратор.

У «Інтер-Атлетиці» нарікають, мовляв, власники будівлі погано її обслуговують. І під час потопу не прийшли на допомогу орендарям.

«Цей будинок зводився хтозна як. Коли ми робили ремонт, каналізаційні стояки були забиті так, що ми їх розрізали і виймали з них дошки. З іншої сторони зі стояком теж були проблеми. Ми робили ці роботи за власний кошт», – розповіли у «Інтер-Атлетиці».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і шо?
Відповісти
Будували - елітні будівельники, проектували - елітні проектанти
Відповісти
Ви ще не бачили одного з приміщень Голєвої, оформленого на підставну особу. Оце дійсно страхіття минулого століття!
Відповісти
Доски в канализационных стояках? До такого бреда даже жековские сантехники еще не додумывались. "Администратор", что курим, твоя трава круче))))
Відповісти
"Десь прорвало трубу." - трубу прорволо не десь а в будинку який зданий в експлуатацію на початку 2012 року і відповідно ці труби знаходяться на балансі ОСББ "ДІАМАНТ"!!!;

"Працівники спортзалу відразу звернулися у «Луцькводоканал», але там сказали, що погоріли всі насоси, мовляв, нічим не допоможемо." - Якщо горять насоси то відповідно вони непрацють і тиск в водопроводі створювати неможуть - автори статті де логіка!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку затопило спортзал в елітному житловому комплексі. ФОТО
08 серпень, 2013, 18:38