«Великодні солодощі для солдата»: у луцькій школі організували акцію. ВІДЕО

«Великодні солодощі для солдата»: у луцькій школі організували акцію. ВІДЕО
Акцію "Великодні солодощі для солдата" організували вчителі та учні спеціалізованої школи №1 Луцька. Солодощі та листівки передадуть в зону ООС волонтерами.

Про це розповів директор школи Андрій Киця, - пише Суспільне.

Печиво, цукерки, каву і чай для воїнів ООС учні школи №1 приносили впродовж тижня. Голова учнівського самоврядування Анна Климовець розповіла, що до акції долучились учні всіх класів. Найменші готували листівки. До участі в подібних акціях учнів залучають не вперше.

Мама Мілани Марія Миронюк з власного досвіду знає, як важлива така турбота. Вона – військовий лікар, служить в Нацгвардії України. Коли доньці був рік, на 2,5 місяці поїхала в зону АТО.

"Ми дуже раділи, коли приїжджали волонтери. Вони завжди привозили солодощі та малюнки від дітей. Це нам давало великої сили, оскільки за майбутнє цих дітей іде зараз там війна",- каже жінка.

Із великодніми подарунками від школярів на Схід поїдуть на другий день Великодня, - каже волонтер Василь Пристайчук. Їхатимуть від Слов’янська до Маріуполя позиціями українських військових. Гостинці планують передати добровольчим батальйонам, 10-ій бригаді та батальйону "Азов".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.