Як правильно замовляти доставку товарів з eBay*

Як правильно замовляти доставку товарів з eBay*

Особливості доставки з eBay


Ebay - це один з найбільших інтернет-магазинів, який крім традиційного продажу товару за фіксованою ціною пропонує купувати їх у форматі аукціону, що дозволяє придбати речі часом за дуже низькими цінами. Єдиним відкритим питанням залишається доставлення покупок з США в Україну, адже буде вкрай прикро заплатити за неї більше, ніж за саму річ, або не одержати посилку з виграним на аукціоні лотом через те, що пошта її втратила.

Як купити товар на eBay


Всі розуміють, що купувати в другій країні з одного боку складно та боязно, але з іншого боку дуже корисно для сімейного бюджету. Адже зекономити можливо до 70% покупки. Такий попит має eBey.
Отже, покупка на eBay можлива за двома сценаріями:
• Аукціон — продавець виставляє лот з мінімальною вартістю і датою завершення торгів, до якої будь-який з користувачів може підвищити ставку. Той користувач, чия ціна виявилася останньою і стає покупцем. Варто зауважити, що після перемоги на аукціоні відмовитися від покупки не можливо — ви маєте сплатити за придбаний товар.
• Buy it Now - опція все як у звичайному магазині. Немає торгу, ставок та часу аукціону. Кожен користувач просто тисне посилання «Buy it Now» і забирає товар.

Скільки коштує доставка з ебей?


Як купувати на ебей та як замовляти з ебей, ви вже знаєте, але покупка товару — це ще не останній крок. Пропонуємо розібратися з питанням: "Доставка з ебей".

На eBay існують лоти з безкоштовною та платною доставкою. Тому заздалегідь сказати, скільки коштує доставка з eBay в Україну не має можливості. Вартість доставки (якщо вона платна) залежатиме від багатьох чинників: ваги і розміру посилки, звідки та куди вам будуть її відправляти.

Зазвичай доставка з eBay займає від 30 робочих днів (ну дуже повільний процес). Також часто продавці не відправляють товар в Україну або просять за доставку немаленькі гроші, зате по території США доставляють безкоштовно. І, тут, як не можна до речі виявляться корисними спеціальні сервіси, що доставляють швидко і при вигідних умовах.

Як висновок можна сказати, що посилка з ебей - це розвага не для новачків, а скоріше для тих, хто вже непогано розбирається в американському шопінг. Якщо ви не впевнені в продавця або в товарі, є сенс гарненько ще раз подумати перед покупкою. Або звернутися до кваліфікованих посередників, які візьмуть на себе зобов'язання знайти, домовитись та доставити потрібний товар в Україну вам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.