Як правильно підбирати мотоблоки Кентавр в інтернет-магазині*

Як правильно підбирати мотоблоки Кентавр в інтернет-магазині*
Спектр застосування малогабаритної сільгосптехніки широкий. Її вибір залежить від завдань, які на неї покладаються. Для невеликих ділянок з легкими грунтами буде досить недорогий бензинової техніки. Для ділянок площею від 25 соток рекомендує брати дизельні моделі, що відрізняються великим моторесурсом, надійністю і витривалістю.

Підібрати оптимальний варіант людям, які раніше не стикалися з подібною сільгосптехнікою, буде важко. Дуже часто в інтернеті можна зустріти "куплю мотоблок Кентавр". Краще в цьому випадку звернутися до фахівців. Так, менеджери компанії націлені на довгострокову співпрацю, тому завжди підбирають для клієнта модель, відповідну потребам, а не пропонують найдорожчу.

Як вибрати та скільки коштує мотоблок, який прослужить довго?
Часто покупці, побачивши найнижчу ціну, забувають про найважливіші характеристики, довіряють виробникам, які економлять на шкоду якості. Така техніка не відповідає очікуванням і не відпрацьовує свій ресурс.

Існує цілий ряд характеристик, від яких залежить функціональність техніки, її надійність і довговічність.
Спочатку зверніть увагу на загальні характеристики:
• виробник двигуна;
• міцність матеріалів;
• наявність сервісу.

Оптимальним варіантом є техніка з японськими двигунами. З усіх виробників моторів саме «японці» зарекомендували себе, як кращі в цій галузі. Японські двигуни відрізняються надійністю, довговічністю і підвищеним моторесурсом в порівнянні з китайськими аналогами.

Міцність металів — найважливіша з характеристик. Але якість металу дуже складно визначити при покупці візуально, потрібно як мінімум завантажити схему мотоблока із зазначенням всіх вузлів і матеріалів. Саме тому варто звернути увагу на вагу техніки. Якщо дві схожі моделі сильно різняться у вазі, краще звернути увагу на ту, яка важче, це, як правило, свідчить, що виробник використовував більш міцний метал.

Компанія має у своєму розпорядженні власним сервісним центром, а також всіма необхідними витратними матеріалами та запчастинами. Так що, навіть у разі виходу техніки з ладу, кваліфіковані фахівці роблять ремонт, а запчастини не потрібно буде чекати місяцями, оскільки всі вони є в наявності.

Крім цих характеристик, при виборі також необхідно звернути увагу на наступні індивідуальні параметри:
• Тип двигуна;
• можливість підключення навісного обладнання;
• тип трансмісії та ін.

Сьогодні здійснюється продаж мотоблоків з бензиновими або дизельними двигунами. Бензинові двигуни — самий бюджетний варіант. Така техніка по кишені більшості. При цьому вона легко справляється з невеликими ділянками землі (до 25 соток), в тому числі й з цілиною, правда, за умови, що грунт на ділянці легкий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.