Чим приваблюють двокімнатні квартири в житловому комплексі О2 RESIDENCE*

Чим приваблюють двокімнатні квартири в житловому комплексі О2 RESIDENCE*
Двокімнатні квартири в ЖК О2 RESIDENCE ідеальні для подружжя на пенсії, молодят з дитиною і тих, хто шукає нерухомість для себе і прагне жити в оточенні природи.

Про проект


Сучасні дослідження підтверджують позитивний вплив природи на здоров'я людини. У 2019 вчені з Університету Ексетера в Британії прийшли до висновку, що у людей, які проводять в «зелених зонах» понад дві години в тиждень, значно поліпшується фізичний і емоційний стан в порівнянні з тими, хто не користується такою можливістю. Житловий комплекс О2 резиденс будується в сосновому лісі і відповідає концепції eco-friendly.

Перш ніж інвестувати в нерухомість, важливо ознайомитися з особливостями проекту:

• Забудовник - SAGA Development. Законність будівництва підтверджена всією необхідною документацією (є у вільному доступі).

• Комплекс будується в 20 км від центру Києва. Звідси всього двадцять хвилин на автомобілі до міжнародного аеропорту «Бориспіль». Неподалік знаходиться озеро. Девелоперська компанія займається благоустроєм набережної. Вже є зона з дерев'яним науковістю, де резиденти зможуть релаксувати і спілкуватися у води. Але це не єдине місце для відпочинку. Передбачені човнова станція, спортивний пляж, амфітеатр, простір для променаду і ресторан.

• Запланована власна екоферми, де мешканці зможуть вирощувати органічні овочі, ягоди і зелень.

• На території відкриються такі об'єкти інфраструктури, як школа, дитячий сад, ресторани, супермаркет, салон краси, SPA-центр, поштове відділення.

• Передбачена система контролю доступу. У громадських місцях встановлять камери відеоспостереження, до яких можна буде підключатися зі смартфона і спостерігати за тим, що відбувається в режимі реального часу.

Огляд двокімнатних квартир


Площа 2-кімнатних квартир в житловому комплексі О2 варіюється від 69,72 кв. м до 72,17 кв. м. Просторі спальні та кухні-вітальні, ергономічні ванні кімнати, високі стелі, великі вікна - відмінні риси нерухомості. У всіх квартирах заплановані балкони, функціональне призначення яких обмежена тільки фантазією власників житла. Тут можна організувати місце для сніданків на свіжому повітрі, квітучу оранжерею або лаунж-зону з міні-баром.

Базові планування продумані до найменших деталей. На етапі будівельних робіт інвестори можуть замовити перепланування нерухомості. З деталями можна ознайомитися на офіційному сайті проекту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.