Особливості вибору обмінника криптовалюти*

Особливості вибору обмінника криптовалюти*
Чи використовуєте незручний і технічно застарілий моніторинг обмінників? Кидайте! cryptex офіційний сайт - нове слово в пошуку кращих курсів електронних грошей!

Як правильно обміняти криптовалюту


Ринок криптовалюти виріс за минулий рік, багато монети оновили історичні максимуми вартості. У багатьох користувачів могла з'явитися необхідність перевести свою криптовалюту в долари або іншу валюту.

Обмінники дозволяють продати криптовалюту за кошти і отримати кошти різними способами, в тому числі на банківську карту. Зазвичай всі обмінники працюють за схожим принципом. Щоб перевести в готівку цифрові гроші потрібно:
• Вибрати обмінюється актив;
• Вказати спосіб отримання грошей;
• Ввести необхідні дані;
• Підтвердити заявку на виведення.
• Після цього сервіс надішле номер гаманця, на який необхідно провести транзакцію і вкаже суму, яку потрібно відправити. Зробивши все це, необхідно натиснути кнопку «оплатив». Після обробки транзакції обмінник переведе кошти.

Зазвичай весь процес займає 10-15 хвилин, якщо пройшло більше часу, варто звернутися в підтримку і з'ясувати причину затримки. Якщо транзакція не пройшла через помилки клієнта, його криптовалюта, найімовірніше, буде назавжди втрачено. Тому потрібно ретельно перевіряти реквізити. Краще вибирати обмінник з тих, які працюють від 3 років, так як «зрілі» сервіси дорожать своєю репутацією.

Як не потрапити на шахраїв при виборі біржі або обмінника


1. При покупці біткоінів не використовуйте сумнівні сервіси. Це може дорого коштувати, і не тільки в переносному сенсі. Шахраї мають біржі або обмінники для покупки і продажу криптовалюти для однієї мети - крадіжка користувальницьких засобів. При переводі коштів, швидше за все, ви попрощайтесь з ними.

Інша проблема - високі комісії і некоректні курси. Недобросовісний сервіс зможе продати вам криптовалюту за завищеною ціною або включивши в неї приховану комісію.

2. Перевіряйте адресу сайту, через який будете купувати криптовалюту. Шахраї можуть створити клон сайту з популярної біржі, обмінника та криптогаманця з метою отримання даних користувача. Якщо зайти на подібний сайт і ввести там особисту інформацію, злочинці зможуть отримати доступ до вашого аккаунту на цій біржі.
При покупці криптовалюта завжди важливо ретельного перевіряти адресний рядок сайту. Назва може бути практично ідентичною назвою цього сайту.

3. Читайте відгуки. Бірж та обмінників багато, і серед них може легко загубитися недобросовісний сервіс. Перш ніж купувати криптовалюта через незнайому платформу, краще перевірити відгуки про неї в інтернеті. Можливо, раніше вона була помічена в маніпуляціях з курсом або вже привласнила кошти клієнтів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.