Луцький футболіст освідчився дівчині відразу після матчу.ФОТО

Луцький футболіст освідчився дівчині відразу після матчу.ФОТО
21-річний вінгер «Волині» Олександр Климець зробив пропозицію руки та серця своїй дівчині після матчу з «Альянсом» з Липової Долини.

Матч 23 туру між «Волинню» та «Альянсом» закінчився нічиєю. Результат важко назвати позитивним для «хрестоносців», особливо в контексті боротьби за Прем’єр-лігу.

Як пише Інформаційне агентство Волинські Новини, позитиву після гри додав молодий футболіст «Волині» Олександр Климець. Він з’явився на полі з лави для запасних, а після фінального свистка піднявся на центральну трибуну, де в оточенні друзів зробив пропозицію своїй дівчині.

Вітаємо молодят та бажаємо щасливого подружнього життя.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б грати навчились, а то піаряться, а толку від них... :(
Відповісти
Дивився вчора, 23.04.2021 року поєдинок між ФК "Волинь" та ФК "Альянс" . Що одна що друга команди показують рівень гри Другої Ліги, при тому, що ФК "Альянс" більше заслуговує поваги бо прийшов в Першу Лігу, якраз в минулому році з Другої Ліги. А що з ФК "Волинь" таке враження, що команда має ціль не зайняти хоча би третю сходинку в своїй турнірній таблиці, а навпаки повернутися у Другу Лігу. На протязі майже 100 хвилин, а суддя достатньо додав часу, щоб наша "Волинь" вийшла вперед і перемогла, так ні не тільки не змогли подолати вчорашню друголігову команду, а бачу намагалися самі ось-ось не програти. Думаю, що поки дійсно наші місцеві чиновники не повернуться до футбольного спорту на Волині очима до проблеми і лицем, а не як зараз знаходяться до команд - дупою та спиною, як бажаєте так і думайте про мій коментар - толку з футболом не буде. Дві прекрасні команди з великим потенціалом, з професійними тренерами ФК "Волинь" та ФК "Волинь-2", а бовтаються на одному місці. Все є у нас на Волині гарна добротна інфраструктура, футбольні поля, гарні кліматичні умови, стійкі уболівальники, думаю бажання гравців грати і вигравати також є у кожному матчі. А ось чиновники Волині не люблять футбол, не мотивують гравців, не беруть свої команди під особисту опіку.
Відповісти
ФК "Волинь" - приватна структура, які чиновники?! А взяти до уваги, що власник Палиця і в нього справи не дуже, то є велика ймовірність, що клуб взагалі перестане існувати, а ви про якусь УПЛ... :(
Відповісти
Освідчуватись після ганебної гри якось не на фарт.
Отже, він увесь матч не про гру думав...
Відповісти