Ефективне добриво для фікусу*

Ефективне добриво для фікусу*
Кімнатні рослини потребують не тільки догляду та поливу. Якісне добриво для фікусу завжди можна придбати на сторінках інтернет-магазину iaros.com.ua. Оскільки органічне добриво ЯРОС це єкологічно чистий засіб, рослина з ним значно покращиться, бо отримає всі необхідні корисні речовини.

Одного тільки догляду не завжди достатньо. Придбати добриво для фікусу та раціонального його використовувати, дозволить досягти значних результатів у розвитку рослини. ЯРОС не тільки покращить стан рослини, а й грунту на якому вона росте. До уваги квітоводів представлені об’єми засобу у розмірі 250 мл, 1 л та 20 л. Замовити можна любі об’єми. Їх буде доставлено Новою поштою на вказану адресу у любий куточок України.

Особливості догляду за фікусом


Перш за все, потрібно знати, що фікус полюбляє світло, саме тому освітленість повинна бути яскравою, але не дуже. Краще за все йому підійде розсіяне світло, бо прямі сонячні промені можуть рослині нашкодити. Саме краще місце світле, але з невеличким затемненням.

Для кращого розвитку рослини також потрібно видержувати температурний режим. У весняно-літній період для кращого розвитку фікуса оптимальна температура до 25 градусів з позначкою +. Оскільки в наших регіонах температура вже сягає до + 30 градусів, для рослини це не дуже страшно, але на невеликий період часу. Взимку фікус краще зберігати у прохолодному місці, але не нижче +15 градусів.

Поливати рослину потрібно тоді, коли в горщику грунт підсохне. В літню пору це можна робити до двох разів на тиждень. Неможна часто поливати рослитну, бо в неї почнуть обпадати листя. Також для кращого розвитку фікусу важливо щоб вологість у кімнаті була високою. Якщо таке зробити неможливо, листя можна оприскувати або протирати вологою тряпочкою.

Один раз у місяць фікус потрібно купати у душі. Перш ніж це робити, грунт потрібно закрити плівкою, бо лишня волога йому не потрібна. Взимку душ рослині не потрібно влаштовувати, достатньо протирати листя ганчиркою.

Забезпечити догляд за рослиною з ЯРОСом зможе кожний, якщо буде видержувати рекомендації виробника. Рослину не тільки поливають з ЯРОСом, але й обприскують. Для цих цілей завжди потрібно брати тепленьку відстояну воду без хлору. Розчин готують у пропорціях 1л води на 2,5 мл концентрату ЯРОС.

Використання добрива у догляді за фікусом:

- робить рослину стійкою до захворювань;

- покращує декоративні якості рослини;

- прискорює ріст та розвиток рослини.

Для кращого розвитку фікусу, його також потрібно пересаджувати. Поки рослина молода, це робить потрібно щороку, а надалі тільки міняти верхній шар грунту. Перші признаки того що грунт потрібно міняти, коли поливаємо рослину, а вода швидко проходить до підставки.

ЯРОС – це надійний засіб, без якого сьогодні мало хто може прожити. Вже 17 років цей засіб допомогає виростити городину, кімнатні рослини, дерева, виноград тощо. Передозівання з ним не буває але краще не помилятися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.