3 весільні комедії, де всім заправляють батьки молодят*

3 весільні комедії, де всім заправляють батьки молодят*
Бажаєте відгуляти весілля в особливому стилі? Та не завжди це вдається, бо батьки наречених мають власне бачення традиційного гуляння. Особливо, якщо банкет за їхній рахунок.
Сьогодні ми зробили підбірку кумендних весільних кінострічок, де батьки відіграють не останню роль та додають лепту у проведення свята. І перший у топі - ексклюзив українського кінопрокату про чергове одруженого одного з Середюків.

Скажене весілля 3



Що цього разу трапилося у родині Середюків? Наймолодший син Захар привів у дім невістку, якою виявилася дочка циганського барона Рада. Але чари юної циганки подіяли не лише на Захара, причарований і голова родини Василь. Невже чоловік серйозно готується стати на “рушничок щастя” з Радою? За цим всим пильно спостерігає сусід Тарас. Отже, хто буде наступним нареченим у родині Середюків - батько чи син? Та які весільні традиції переважать - ромські чи українські?

Третя частина гучної трилогії “Скажене весілля 3” вже на офіційному сайті Київстар ТБ за посиланням https://tv.kyivstar.ua/ua/MOVIE/6054a2d7b8d45e1906e9e096-2021-skazhene-vesillya-3. Після оплати перегляду, доступ залишається назавжди. Тож не марнуйте можливість, допоки кінотеатри зачинені. Всі кінострічки на Київстар транслюються в HD-якості.

Божевільне весілля



Коли маєш чотирьох доньок, сподіваєшся хоч на одного нормального зятя. Та ба. У французькій родині Верней залишається остання надія - найменша донечка. Бо старші три сестри вже зіпсували цей шанс, обравши у чоловіки азіата, араба і єврея.

Батьки щиро чекають у родині зятя-католика і він з’являється. Але хлопець - темношкірий виходець з Кот-д’Івуару. На молодят очікує по-справжньому божевільне весілля, бо свати з обох боків рішуче налаштовані проти цього союзу.

Моє велике грецьке весілля



Що робити, коли батько-грек наполягає на традиційному грецькому весіллі, навіть якщо ви живете у Штатах?

Щоб отримати згоду коханої, звичайному американському хлопцеві належить протистояти великій родині, а завоювати довіру тестя (за яким останнє слово) можна, якщо глибше пізнати еллінську культуру.

У стрічці багато кумедних епізодів та загалом це добрий фільм, який рекомендовано переглядати у родинному колі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.