В чому особливості використання лазерного апарату для епіляції*

В чому особливості використання лазерного апарату для епіляції*
Видалення волосся за допомогою лазера залишається однією з найбільш затребуваних методик довгі роки. Однак, незважаючи на її поширеність, інформація про нюанси її застосування не завжди доводиться до усіх. Більш детальніше можливо дізнатись на https://bin.ua/partners/244518-lazernaya-yepilyaciya-chto-nuzhno-znat-o-procedure.html.

В основі лазерної епіляції лежить принцип селективного фототермоліза. Цю фразу ви напевно читали вже не один десяток раз як у фаховій літературі, так і на сайтах, адресованих пацієнтам. Дійсно, щоб зрозуміти принцип лазерної епіляції, достатньо уявити собі волосся, стрижень якого насичений меланіном і лазерний промінь, який проникає в шкіру і розігріває меланін, руйнуючи, таким чином, волосяний фолікул.

Таке пояснення зрозуміліше і простіше, ніж пояснення принципу дії фракційного лазера, RF-апарату або апарату для кріоліполіза. Очевидна зрозумілість принципу лазерної епіляції допомогла цій методиці відкрити шлях в серця фахівців і пацієнтів.

У порівнянні з багатьма іншими лазерними процедурами лазерна епіляція характеризується простотою проведення процедур, відсутністю спеціальної підготовки, відсутністю періоду реабілітації. Для багатьох лікарів, що вступають в співтовариство фахівців, що працюють на лазерах і інших високоенергетичних системах, саме лазерна епіляція стала першою освоєної методикою.

Ефективність процедури залежить від трьох основних чинників:
генетичних особливостей пацієнта, майстерності фахівця і якості обладнання. З генетикою сперечатися складно. Темні та жорстке волосся легко піддаються лазерної епіляції, а ось дуже світле і сиве волосся доведеться видаляти по-старому.

Лазерна різноманітність


У спеціалізованих салонах буде представлений весь спектр лазерів. Серед них напевно знайдеться той, який підійде саме для вашого типу волосся і кольору шкіри.

  • Діодний лазер самий універсальний. Його застосовують для будь-якого типу шкіри та волосся. Водночас робота з ним вимагає великої майстерності.

  • Робота з олександритовим лазером більш регламентована, тому працювати з ним простіше. Цей лазер застосовують для роботи з чутливою шкірою, а також він більш ефективний для видалення світлого волосся.

  • Неодимовий лазер з інфрачервоним світлом підходить для радикального видалення темного волосся на темній шкірі. Його також використовують для лікування вугрового висипу і видалення шрамів.
  • Рубіновий лазер підходить для епіляції темного волосся на світлій шкірі.


  • Переваги лазерної епіляції


    Лазерна епіляція має ряд переваг.

    Перше — довготривалий ефект. За кілька процедур можна позбутися від рослинності назавжди.

    Друге — лазер не пошкоджує шкіру, тому не буде роздратування.

    Третє — вартість лазерної епіляції порівняна з депіляцією воском або шугарінг, ось тільки останні треба повторювати регулярно.

    Ну і найголовніше — завдяки системі охолодження лазерна епіляція менш болюча. Фахівці навіть радять відмовитися від використання знеболювального крему, щоб не знижувати ефективність процедури та не провокувати опік. Адже будь-яка рідина може спрацювати як лінза і посилити дію лазера.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.