Як правильно обрати адвоката у Харкові*

Як правильно обрати адвоката у Харкові*

Адвокат у Харкові, що допоможе з будь-якими проблемами


Життя може бути непередбачуваним. Буває, що вчора немає жодних проблем, а сьогодні потрібно терміново звернутись до адвоката. Та виникає питання — де знайти кваліфікованого? На що звертати увагу під час переговорів з адвокатом? Яким варіантом переконатися, що обраний захисник якісно виконує роботу? У цьому питанні вам допоможе професійний адвокат у Харкові на vsude.com.ua.

Слід мати на увазі, що не кожен юрист може бути адвокатом, як і адвокат не може бути юристом. В залежності від того, в якому суді вони виступають. Але важливо лише одне — у представника повинна бути юридична освіта.

Як обрати професійного адвоката?


Перед тим, коли потрібно зробити вибір на користь якогось адвоката, ми рекомендуємо:
Перевірити наявність адвоката в спеціальному реєстрі. Такий статус обов'язково має бути з такою позначкою "Чинний". Якщо особа, яка здійснює адвокатську діяльність не знаходиться в такому реєстрі або вона там присутня і не має статусу чинного, тоді він не має права здійснювати професійну діяльність. Крім цього, обраний вами адвокат повинен мати дійсне посвідчення адвокату, та в якій організації він перебуває — це може бути адвокатська колегія, бюро, юридична консультація, або самостійна практика.

Потрібно дізнатися, яка у потенційного адвоката спеціалізація, його досвід, чи має він рекомендації від своїх клієнтів, або колег. У адвокатів є ділення їх діяльності за спеціалізацією — дехто береться за вбивства, хтось приймає участь у розв'язанні питань з суперечками, дехто може захищати шахраїв. Тому саме важливо, аби знайти адвоката з відповідною спеціалізацією.

Призначити зустріч та поспілкуватися з обраним адвокатом. Слід розуміти, що між адвокатом та вами повинно бути взаєморозуміння — без такого розуміння нічого не вийде, незалежно від того, наскільки сильний від професіонал.

На якого адвоката не слід погоджуватися?


Існує ряд деяких нюансів, які мають насторожувати вас під час вибору адвоката. Не варто мати справу з такими адвокатами:
  • Адвокат, якого порадив співробітник правоохоронних органів. Такий спеціаліст, як правило, працює заодно з правоохоронцем, тому можуть бути поради довірителю, — визнання своєї провини.

  • Обіцяння 100% результату. Треба зрозуміти, що результат може залежати від різних факторів, тому адвокати не можуть його вам гарантувати.

  • Спеціаліст, який пропонує розв'язувати питання по методу дачі хабара. Саме головне - це незаконно, такий адвокат і сам може потім стати фігурантом в кримінальних справах разом з вами.

  • Спеціаліст, що бере за надто багато або занадто мало коштів свої послуги.


  • Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.