Найкращі теплові насоси від надійного виробника по вигідній ціні*

Найкращі теплові насоси від надійного виробника по вигідній ціні*
Фахівці в області реалізації енергоефективних рішень із застосуванням теплових насосів відзначають, що в нашій кліматичній зоні з усіх найбільш поширених поновлюваних джерел низькопотенційного тепла найцікавішим бачиться використання енергії землі. Використання ж енергії навколишнього повітря при збігу кліматичних і технічних «інтересів» може теж іноді дати вельми відчутну економічну вигоду від впровадження.

Будь-якого замовника, будь то приватна особа або організація, обов'язково (і це передбачувано) цікавить економічний ефект від впровадження теплових насосів: термін окупності проекту, вартість експлуатації, життєвий цикл обладнання, сервісне обслуговування. Тому теплові насоси Вінниця будуть найкращим рішенням.

Теплові насоси: економічний аспект


З переваг теплових насосів можна виділити декілька важливих аспектів:
• зниження експлуатаційних витрат в чотири-п'ять разів у порівнянні з традиційними тепловими генераторами (дизельні котли, електричні котли);
• зниження в чотири рази необхідної виділеної електричної потужності на опалення приміщень і нагрівання гарячої води;
• можливість використання обладнання не тільки для опалення та нагріву ГВП, але і для кондиціонування приміщень в теплу пору року;
• можливість дистанційного моніторингу та управління роботою системи;
• відсутність обов'язкового дорогого технічного обслуговування;
• гарантійний термін — до семи років.

Звичайно, інформування потенційного споживача про плюси використання теплових насосів є дуже важливим завданням всіх учасників даного сегмента ринку. Адже створення позитивного образу обладнання допомагає всім серйозним виробникам знаходити свого покупця.

У той час як, за різними оцінками, європейський ринок теплових насосів оцінюється від сотень тисяч до мільйона реалізованих установок, український значно менший. Причому, попри невелику ємність ринку, він досить непогано насичений виробниками — це провідні європейські бренди, вітчизняні та китайські виробники.

Основними стримуючими зростання ринку факторами є відносно невисока вартість експлуатації газового магістрального обладнання (при часто дуже високій вартості підключення) і відсутність реально працюючих програм підтримки та субсидування кінцевого споживача теплонасосного обладнання.

Однак зростання тарифів при досить високій вартості підключення газу все частіше підштовхує споживача звернути увагу на теплові насоси як на теплогенератор, що компенсує тепловтрати будівель в зимовий період часу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.