Внук автора пісні «Волинь моя» показав унікальні світлини діда. ВІДЕО

Внук автора пісні «Волинь моя» показав унікальні світлини діда. ВІДЕО
Внук автора гімну Волині показав унікальні фото свого діда. У музичному відео на пісню присвячену Степану Кривенькому представлені історичні світлини з життя композитора.

Михайло Влашинець вшанував пам'ять свого діда – автора славня нашого краю «Волинь моя», створивши кліп на пісню «Мов соловейко в гаю», - пише "Волинь-нова".

У відео показано кадри зі Степаном Кривеньким під час численних концертів та творчих зустрічей.

Цю композицію присвятили видатному митцю поет Миколай Шостак та композитор Галина Васіна. У відео показано кадри зі Степаном Кривеньким під час численних концертів та творчих зустрічей. Допомогли відшукати архівні матеріали працівники НСТУ. До речі, цього року маестро виповнилося б 80 літ, а на Горохівщині 2021-й оголошено роком Степана Кривенького.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усі горохівчани прийшли на урочистості із відзначення Дня народження славетного земляка композитора Степана Кривенького, який прославив усю Волинь на всю Україну і навесь світ ! А внук взагалі молодець - гордиться, з великою пошаною відноситься до дідуся і продовжує літопис роду. І лиш луцька районна рада, РДА, Волинська ОДА і облрада, дирекція училища культури не удосужилися взяти участь в урочистостях, продемонстувавши своє невігластво !
Відповісти
Останні новини
Внук автора пісні «Волинь моя» показав унікальні світлини діда. ВІДЕО
29 квітень, 2021, 07:31