5 причин купити апартаменти в новому комплексі BOSTON Creative House*

5 причин купити апартаменти в новому комплексі BOSTON Creative House*
При виборі нерухомості інвестори перш за все звертають увагу на локацію і внутрішню інфраструктуру. У виграші залишаються ті, хто інвестує в поліфункціональні комплекси, розташовані в безпосередній близькості до центру мегаполісу. На проспекті Степана Бандери незабаром з'явиться новий комплекс апартаментів BOSTON Creative House, де можна жити, займатися бізнесом, реалізовувати інноваційні проекти і релаксувати.

Чому BOSTON Creative House?


Озвучимо переваги житлового комплексу BOSTON.

Дозвільна документація - у відкритому доступі


Реалізацією проекту займається компанія SAGA Development. З документацією - дозволом на будівництво, випискою з державного реєстру прав, договором оренди земельної ділянки та експертним висновком - можна ознайомитися у відділі продажів або на офіційному сайті.

Насичена внутрішня інфраструктура


Передбачені об'єкти інфраструктури для комфортного життя, бізнесу та відпочинку. Відкриються ресторани, магазини різного призначення і студія краси. Заплановані офіси і коворкінг. Дитину можна буде відводити на заняття в дитячий сад. На території будуть облаштовані спортивні та дитячі простору для розваг, а також відкрита прогулянкова зона.

Біля парку і озер


Об'єкт зводиться в одному з престижних районів столиці - на Оболоні. У декількох хвилинах ходьби є станція метро «Почайна». Дорога до ділового центру Києва на автомобілі займає близько 15 хвилин. До парку «Почайна», де заплановано безліч локацій для активного дозвілля і медитацій, рукою подати. Найближче оточення - офіси відомих компаній, ресторани, торгово-розважальні центри, фітнес-клуби, медичні установи, банківські відділення, дитячі сади і школи.

Технологічність


Інвестори реєструються в мобільному додатку SFERA, яке синхронізується з веб-камерами, встановленими на території BOSTON Creative House. З смартфона можна буде замовляти клінінг апартаментів і доставку квіткових композицій, оперативно відкривати двері під'їзду гостям та ін. Щоб запобігти аварійним ситуаціям, передбачена система протікання води. В холі та на поверхах будуть встановлені датчики управління освітленням, які реагують на рухи і звук, зменшуючи потужність світла, якщо в приміщенні нікого немає.

Безпека


На вході передбачена система контролю доступу. Громадські зони будуть перебувати під відеоспостереженням. Для автомобілів є підземний паркінг.

Щоб довідатися про ціни на апартаменти в ЖК БОСТОН Креатив Хаус і умови їх придбання, телефонуйте і приїжджайте до відділу продажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
5 причин купити апартаменти в новому комплексі BOSTON Creative House*
28 квітень, 2021, 23:09