Професійна та якісна підготовка тендерної документації від SmartTender*

Професійна та якісна підготовка тендерної документації від SmartTender*
Тендерні фахівці надають такі послуги як: підготовка тендерної документації для замовника. Оформлення тендерної документації та часткова підготовка документів на тендер також практикується тендерними фахівцями. При необхідності Ви можете звернутися за посиланням на SmartTender та підготовкою тендерної документації.

Тендерна документація — це комплект документів, що містять запрошення до торгів, інформацію про об'єкт, предмет та умови торгів, інструкцію учасникам торгів, пропозиції їх організатора про умови передачі переможцю замовлення на виконання робіт, зазначених в предметі торгів.

Важливою частиною роботи в підготовці тендерної документації є вивчення вимог закупівлі. В кожному тендері є свої особливі умови, які замовники можуть пред'являти до постачальників при виконанні робіт, наданні послуг, постачання товарів.

Наявність різного роду вимог — це невід'ємна частина в будь-який закупівлю, тому необхідно ретельно підійти до етапу їх аналізу. В першу чергу треба точно визначити повний список того, що хоче побачити замовник. Це буває зробити дуже важко через великий обсяг пакета документів, основоположних нормативних актів, наявності у замовника свого персонального регламенту або положення про закупівельної діяльності. Крім того, слід пам'ятати про специфіку кожного тендеру.

Основні правила послуги


• тендерні процедури не передбачають обов'язки у замовника підписати з постачальником контракт. Навіть якщо підготовлена тендерна документація буде кращою за умовами або мінімальної за ціною. Це особливості, які можуть виникнути згідно з вимогами.
• підготовка тендерної документації займає не менше 5 робочих днів, за умови наявності всієї запитаної для роботи інформації.
• вся процедура проведення тендеру, з усіма етапами від аналізу вимог і підготовки тендерної документації до підбиття підсумків тендеру і можливого укладення контракту може займати один і навіть два календарні місяці.
• перелік необхідних відомостей залежить від вимог в конкретному тендері та встановлюється замовником.
• розробка необхідних форм в складі тендерної документації проводиться фахівцями замовника за сприяння своєї юридичної служби з відповідним галузевим профілем. Ми перевіряємо кожну таку форму і наповнюємо змістом згідно з встановленими в них вимогами і показниками.
• в деяких випадках, при проведенні тендерів, електронні майданчики можуть стягнути грошову плату за перемогу в тендері. Розмір такої плати встановлюється на підставі закону і свого затвердженого регламенту. До початку вашої участі в тендері, фахівці обов'язково розкажуть вам, чи є плата за виграш у тендері та в якому розмірі він визначений.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.