Якісні та на*дійні металопластикові вікна GLASSO з доставкою*

Якісні та на*дійні металопластикові вікна GLASSO з доставкою*
Сучасні склопакети GLASSO - це міцність і довговічність конструкцій. Ви можете бути впевнені, що вони прослужать вам довго і не доставлять будь-яких проблем. Тому купити металопластикові вікна прагнуть багато. Замовити металопластикові вікна GLASSO з установкою саме у нас вигідно тому що Ви отримаєте оптимальне співвідношення ціна-якість. При цьому індивідуальний підхід і оперативність.

ПВХ профіль для пластикових вікон


Влітку пластик піддається негативному впливу ультрафіолетових променів, взимку він зношується від холоду і температурних перепадів. Якісна сировина в поєднанні з новими технологіями в середньому подовжує термін служби ПВХ профілю до 40 років. За твердженням німецького концерну Rehau їх профіль для виготовлення пластикових вікон, може прослужити й всі 60 років.

Фурнітура для пластикових вікон


Віконна фурнітура зношується з двох причин. По-перше, через постійні механічних навантажень під час відкривання стулки пластикового вікна. По-друге, матеріал може руйнуватися від корозії.

Виходить, що довговічність фурнітури залежить від міцності металу, в тому числі його втомної міцності, і від якості антикорозійного покриття. На підставі міжнародних стандартів термін служби фурнітури повинен містити близько 20 тис. циклів.

Склопакет в пластикових вікнах


Скло саме по собі може дуже довго зберігати свої фізичні властивості, однак в склопакеті є й інші елементи, чий експлуатаційний термін служби набагато коротше. Між склом розташовується дистанційна рамка, зроблена з алюмінію або пластику, наповнена спеціальним вологопоглинаючим матеріалом (абсорбентом). Для створення герметичності рамку по периметру обробляють герметиком.

Якщо пластикове вікно не браковане, а склопакет зроблений з якісних матеріалів з дотриманням технологічних норм, то він прослужить до 20 років. Після абсорбент втратить свої вбираючі властивості, герметик зруйнуватися і вікно стане пітніти зсередини.
Що стосується ущільнювачів гумок в пластиковому вікні, то вони прослужать ще менше, близько 10-12 років. Через цей час еластичність ущільнювачів знизиться, на поверхні можуть з'явитися мікротріщини. Для продовження терміну їх служби потрібно використовувати спеціальну змазку на основі силікону.

Помилки, допущені при монтажі пластикових вікон, також впливають на термін служби віконних елементів, особливо на фурнітуру. Тому, самостійне засклення, тим більше за відсутності досвіду в подібних роботах, загрожує великими проблемами.

Якщо вікно ПВХ встановити не рівно, то стулка буде відкриватися з заїданням, в результаті чого можна легко зламати ручку.
Порушення технології закладення монтажного шва так само може значно скоротити термін служби пластикових вікон. За ГОСТом шов повинен складатися з трьох шарів: зовні з паропроникність плівки, посередині — піна, з внутрішньої сторони-пароізоляція. У разі недотримання даного правила піна буде намокати та досить швидко руйнується. Це призведе до промерзання і запотівання віконного профілю та укосів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.