Почали масштабну реконструкцію проспекту Волі: наступного тижня перекриють одну смугу руху

Почали масштабну реконструкцію проспекту Волі: наступного тижня перекриють одну смугу руху
Учора, 5 травня, розпочали підготовчі роботи до проведення реконструкції проспекту Волі.

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що роботи триватимуть два роки, однак, ніхто, як написали окремі ЗМІ, не перекриватиме його повністю на цей період, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Мер Луцька повідомив, що це буде масштабний об’єкт, адже замінюватимуть дорожнє та тротуарне покриття, мережі, тролейбусні лінії, освітлення. За його словами, уже з наступного тижня розпочнеться заміна мереж на проспекті Волі і перекриють одну смугу для руху. Після їхнього проведення рух відновлять.

Міський голова доручив директору департаменту ЖКГ Миколі Осіюку розробити схему об’їзду, аби водії могли вчасно спланувати свій маршрут та уникнути заторів на дорозі.

Нагадаємо: команда "СВІДОМИХ" виступає за те, аби до реконструкції проспекту підійшли виважено і не перетворили її на довгобуд.

Голова фракції Тарас Шкітер направляв лист до міського голови з проханням врахувати усі зауваження та пропозиції, які озвучили під час відкритого обговорення.



"Ми вважаємо, що проспект Волі потрібно розширити, для цього необов'язково зрізати зелені насадження. Але розширивши проспект, ми зможемо створити смугу для громадського транспорту. Ми говоримо про те, що до реконструкції проспекту Волі треба підійти комплексно, розглядати її в контексті оновленої дорожньо-транспортної схеми руху, прорахувати, як все буде в майбутньому", – закцентував Шкітер.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
показушний пір під час чуми
Відповісти
Дуже добре. А м\дакам ніколи не вгодиш...
Відповісти
Влада впарює лучанам чергову туфту ! Бо рекострукція передбачає зміну параметрів і зміну техніко-економічних показників об'єкту, а капітальний ремонт, до якого насправді вона приступила, - просто наведення марафету! Шось подібне, галичани зробили з мостом через З.Буг, про долю якого вже знає вся Україна ! Реконструкцію зробив Кривицький на проміжку від Театрального майдану до вул. Шопена ! А сьогоднішні чинуші затіяли просто окозамилювання з відмиванням грошей. В генплані Луцька має бути проспект, а вони просто тупо за 80 млн. грн. постелять верхній шар афальтобетону в існуючих розмірах і залишать звичайну вулицю ! Реалізуйте генплан і продовжіть то, що розпочав Кривицький ! Бо відступлення від генплану - то самовільне будівництво ! Де експертиза проекту ? Де контролюючі органи ? То є саме, що не є нецільове використання бюджетних коштів, що тягне за собою кримінальну відповідальність !
Відповісти
Таке враження ,що все пороблено помісту. Краще би Карпенка-Карого привели до ладу,бо це транзитна вулиця,чи Львівську. перехрестя Клима савури та Задворецької потребує розширення та світлофору. Розмітки нема по місту. Чергове шоу влади для одурманення лохторату.
Відповісти
Тепер ти, Додік, побачив який ти дурний !
Відповісти
Останні новини
Почали масштабну реконструкцію проспекту Волі: наступного тижня перекриють одну смугу руху
06 травень, 2021, 10:51