Оптовий продаж блоків живлення від постачальника*

Оптовий продаж блоків живлення від постачальника*
Блок живлення — вторинне джерело живлення, що перетворює змінну напругу мережі в знижену напругу постійного струму. Блоки живлення призначені для живлення низьковольтного обладнання, вимірювальних перетворювачів і датчиків.

Випускаються блоки живлення з різною вихідною напругою, але найпоширенішими є 5В, 12В, 24В, 36В. Оптова продажа блоків живлення на сайті Smartfox.net.ua.

Блок живлення, можливо, не самий популярний компонент, але це критично важливий елемент будь-якого настільного комп'ютера. Подача живлення дуже важлива для всієї системи, і використання не відповідного обладнання може дорого обійтися.

Основні властивості сучасного блоку живлення:

• високий коефіцієнт корисної дії;
• стабілізація вихідної напруги;
• низька амплітуда пульсацій вихідної напруги;
• захист від короткого замикання;
• гальванічна розв'язка від мережі;
• малі питомі габаритні розміри.

При виборі блоку живлення варто звертати увагу на такі параметри: вихідну потужність, струм, напруга, точність підтримки напруги, амплітуду пульсацій, наявність захисту від короткого замикання.
Випускаються блоки живлення з додатковими функціями, наприклад, з вбудованим перетворювачем логічного сигналу від індуктивного або ємнісного датчика в сигнал управління потужним реле.

При виборі нового блоку живлення необхідно відповісти на одне з найбільш поширених питань: який рівень енергоспоживання вам потрібно? Як часто буває в світі апаратного забезпечення, відповідь істотно залежить від конкретних потреб системи.

При використанні будь-якого силового обладнання важливим завданням є безпека системи. Хороший блок живлення повинен оснащуватися вбудованими засобами захисту від збоїв, причому не тільки для захисту власних ланцюгів, але і для забезпечення безпеки системи, наприклад, при скачках напруги або в інших позаштатних ситуаціях.
Потужність у ватах, безумовно, є важливим фактором при виборі блоку живлення настільного ПК, але не менш важлива і його ефективність. Неефективна система харчування призводить до втрати потужності та підвищення температури, що може призвести до скорочення терміну служби компонентів.

Підібрати відповідний для вашої системи блок живлення — це щось більше, ніж просто знайти максимум потужності за найнижчою ціною. Необхідно враховувати формфактор, ефективність, силу струму, захист і необхідні кабелі, а також будь-які інші необхідні функції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.